Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de noua ani

Adevărul Adevărul,
Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de noua ani

Notarul public iesean Ioan Beldeanu, arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendat administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de noua ani, potrivit unui document oficial. continuă pe Adevărul

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de 9 ani

Ioana Beldeanu, notar public iesean si arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendata administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de 9 ani, potrivit unui document oficial.

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13.00

Liderul liberal Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13. Miercuri, Antonescu a cerut consultari intre partidele politice, presedinte si premier in contextul schimbarilor geopolitice.

Crin Antonescu sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13.00

Liderul liberal Crin Antonescu sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13. Miercuri, Antonescu a cerut consultari intre partidele politice, presedinte si premier in contextul schimbarilor geopolitice.

Crin Antonescu: Ma vad presedinte. in turul II, cu Ponta, ar fi ca la box. Ai in cine sa dai

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a vorbit, la TVR, despre cele doua seturi de alegeri din acest an si a opinat ca europarlamentarele reprezinta, pentru formatiunea pe care o conduce, o proba eliminatorie. in ce priveste alegerile prezidentiale, Antonescu s-a declarat convins ca va ajunge la Cotroceni, dar a formulat si o serie de pronosticuri privind posibilii sai rivali.

FOTO Baronul PSD Nichita nu a renuntat la iubirea virtuala pentru Crin Antonescu

Sub sloganul USL iubeste Iasul, desi alianta nu mai exista de cateva saptamani, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, isi asociaza inca numele cu liderul liberal Crin Antonescu.

Garda lui Crin Antonescu, decimata de ANI si DNA

Mariana Campeanu, Daniel Barbu si Mircea Diaconu sunt oameni pe care Partidul National Liberal si Crin Antonescu i-a lasat singuri atunci cand se confruntau cu probleme minore, discutabile si carora li s-a cerut.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la emisiunea Editie Speciala de la Realitatea TV, incepand cu ora 21.

Crin Antonescu, despre referirile lui Ponta la refacerea USL: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, despre referirile premierului Victor Ponta la refacerea USL ca si el ar dori ca Romania sa aiba cateva portavioane. Si eu as vrea ca Romania sa aiba.

Crin Antonescu: Cred ca marele perdant al europarlamentarelor va fi PDL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit marti, despre alegerile care urmeaza in urmatoarele luni, europarlamentare si prezidentiale, liderul liberal pronuntandu-se mai ales asupra modului in care se vor prezenta adversarii politici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )