Libnet.ro
UNICEF

17:00

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 125 milioane lei, fonduri aprobate pentru europarlamentare

Totalul fondurilor aprobate pentru desfa and surarea alegerilor europarlamentare din 25 mai a fost de 125,774 milioane lei, dintre care au fost cheltuiti 111,583 milioane lei, potrivit analizei realizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si trimise astazi redactiei.

Tranzactii de peste 200 milioane lei pe BVB in saptamana 7-14 august

Valoarea tranzactionata totala pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in intervalul 7-14 august a fost de 206,35 milioane lei, dintre care schimburile cu actiuni au cumulat 199 milioane lei, cu 50,02% mai mult fata de saptamana precedenta, potrivit celui mai recent buletin Puls Capital trimis redactiei.

Investitie de aproape 2 milioane lei pentru muzeul si biblioteca din Govora

Muzeul balnear si Biblioteca Alexandru Iliescu din statiunea Baile Govora functioneaza, de cateva zile, intr-o noua locatie. Autoritatile locale au investit aproape 2 milioane de lei pentru ca fondul de carte si colectia de arheologie sa fie depozitate in conditii corespunzatoare.

Venituri de 16 milioane lei pentru Avioane Craiova

Compania Avioane Craiova are un buget de venituri si cheltuieli aprobat pentru acest an cu venituri totale estimate de 16. 000 lei, potrivit deciziei de ieri a Executivului. Cheltuielile totale se ridica tot la 16. 000 lei.

Investitie de 10,7 milioane lei in productia de cosmetice

Una dintre cele mai importante investitii realizate in judetul Cluj, de peste 10 milioane lei, vizeaza domeniul productiei de cosmetice. Este vorba de bani care vor fi investiti in retehnologizarea unor linii de productie din Romania, dar si pentru modernizarea laboratoarelor companiei clujene.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,15 milioane euro).

Pacientii cu HIV, lasati fara tratament. Ministerul Sanatatii spune ca a transferat 19 milioane de lei pentru antiretrovirale

Pacientii infectati cu virusul HIV/SIDA spun ca au ramas fara tratament. Probleme sunt atat la Institutul Matei Bals din Capitala cat si in mai multe judete din tara, cea mai grava situatie fiind intalnita in Vrancea. Pe de alta parte, Ministerul Sanatatii arata ca a transferat 19 milioane de lei spitalelor pentru tratamentul cu antiretrovirale.

FOTOBazilica Papala Maria Radna se reinoieste cu 11 milioane de euro. Numarul turistilor se va dubla in anii care urmeaza

Primul proiect european castigat de Episcopia Romano-Catolica din Timisoara este unul grandios: aproape 11 milioane de euro, pentru reabilitarea si introducerea in circuitul turistic a Bazilicii Maria Radna judetul Arad).

Dinamo, infundata in datorii de 78 milioane lei. Negoita, printre creditori

FC Dinamo are datorii de nu mai putin de 78 milioane lei, circa 17,5 milioane euro, potrivit tabelului preliminar de creante al societatii care administreaza clubul. Din aceasta suma, 14 milioane sunt datorii catre finantatorul Ionut Negoita, iar alte 18 milioane catre o firma detinuta de rude ale acestuia.

MFP a imprumutat 300 milioane lei de la banci, la un randament de 4,14%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la banci, printr-o licitatie de obligatiuni pe 10 ani, cu scadenta reziduala la sapte ani, randamentul mediu pentru aceste titluri fiind de 4,14%, usor mai ridicat decat la licitatia precedenta, in urma cu o luna, cand MFP s-a imprumutat pe sapte ani la un randament mediu de 3,88% pe an, conform surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )