Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv, a decis, marti, definitiv, Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce cei doi cerusera inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu. continuă pe Adevărul

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel Capra si Nicolae Capra, raman in arest preventiv

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel Capra si Nicolae Capra, raman in arest preventiv, a decis, astazi, definitiv, Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce cei doi cerusera inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu.

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti raman in arest preventiv

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv, a decis, marti, definitiv, Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce cei doi cerusera inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu,informeaza Mediafax.

Dan Capra ramane in arest

Dan Capra, patronul echipei Petrolul Ploiesti, va ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a respins cererea acestuia de schimbare a incadrarii formei de detentie.

Perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza finantarea echipei Petrolul Ploiesti. Reactia primarului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, mai multe perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce il vizeaza pe primarul Iulian Badescu, care a alocat ilegal fonduri catre asociatia Lupii Galbeni, in perioada 2013 -2014. Suma vehiculata este de opt milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )