Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Cred ca vom face fata evenimentelor de sambata. E un test pentru noi, daca nu ne descurcam cu 14 evenimente, ce o sa facem la UEFA 2020?

Adevărul Adevărul,
Firea: Cred ca vom face fata evenimentelor de sambata. E un test pentru noi, daca nu ne descurcam cu 14 evenimente, ce o sa facem la UEFA 2020?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca cele 14 evenimente care vor avea loc sambata, inclusiv mitingul PSD, reprezinta un test pentru autoritati, in conditiile in care in 2020 Bucurestiul va fi gazda Campionatului European de Fotbal si trebuie sa arate ca este ca orice alta capitala europeana in care pot avea loc mute evenimente cu numar foarte mare de participanti. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Cred ca vom face fata evenimentelor de smbata. E un test pentru noi, daca nu ne descurcam smbata cu 14 evenimente, ce o sa facem la UEFA 2020?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca cele 14 evenimente care vor avea loc sambata, inclusiv mitingul PSD, reprezinta un test pentru autoritati, in conditiile in care in 2020 Bucurestiul va fi gazda Campionatului European de Fotbal si trebuie sa arate ca este ca orice alta capitala europeana in care pot avea loc mute evenimente cu numar foarte mare de participanti. Firea a mai precizat ca in cererea de autorizare pentru mitingul PSD a fost estimat un numar de 220. 000 de persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )