Libnet.ro
UNICEF

06:00

O firma din Alba ameninta ca disponibilizeaza 60% din cei 75 de angajati daca proiectul Rosia Montana este respins

Hotnews Hotnews,
 O firma din Alba ameninta ca disponibilizeaza 60% din cei 75 de angajati daca proiectul Rosia Montana este respins

Compania ALS Romania din judetul Alba anunta reduceri de personal cu pana la 60% din cei 75 de angajati ai sai daca proiectul minier Rosia Montana va fi respins de catre Parlament, noteaza Monitorul de Cluj. Privim cu ingrijorare evolutia proiectului minier Rosia Montana si deciziile pur politice care se iau in momentul de fata. Activitatea noastra depinde de activitatea miniera, iar investitiile noastre - atat finaciare, cat si in resursele umane - au vizat potentialul si beneficiile pe care la poate aduce un proiect minier de anvergura celui de la Rosia Montana. In cazul in care proiectul va fi respins, suntem nevoiti sa ne concentram investitiile si activitatea in tarile cu o activitate miniera activa, a declarat Francisc Hidi, managerul ALS Romania. continuă pe Hotnews

O firma din Alba sustine ca va concedia 60 la suta din angajati daca proiectul Rosia Montana este respins

Compania ALS Romania din judetul Alba anunta reduceri de personal cu pana la 60% din cei 75 de angajati ai sai daca proiectul minier Rosia Montana va fi respins de catre Parlament, sustin reprezentantii societatii intr-un comunicat de presa.

Administrator de firma din Alba Iulia cercetat pentru evaziune fiscala de 9.000 de lei

Administratorul unei societati comerciale din Alba Iulia care are ca obiect de activitate comercializarea de material lemnos este cercetat pentru evaziune fiscala. Acesta este suspectat ca a prejudiciat bugetul general al statului cu aproape 9. 000 de lei.

Stirom va garanta un imprumut de 300 milioane euro pe care il va contracta o firma din grup

Producatorul de ambalaje de sticla Stirom Bucuresti STIB), parte a grupului elen Yioula Glassworks, va garanta cu mai multe active un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de o firma din grup, Glasstank, inregistrata in.

A ajuns la spital cu un picior sfartecat. Un barbat din Alba, atacat de patru porci mistreti

Un barbat de 52 de ani dintr-o localitate din Alba a fost atacat ziua in amiaza mare de patru mistreti, chiar in apropierea locuintei. intai i-au atacat cainele, iar apoi animalele l-au inconjurat si pe el.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )