Libnet.ro
UNICEF

08:15

O firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Adevărul Adevărul,
O firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

AGENTIILE DE PRESA: Premierul francez anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta, pana la 15 aprilie

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat vineri o prelungire a izolarii - cu doua saptamani - incepand de marti si pana miercuri, la 15 aprilie, in lupra impotriva epidemiei covid-19, relateaza Le Figaro.

Asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta din Galati testata pozitiv: A intrat in contact cu mai multi medici de la UPU

Un nou spital din Romania risca sa devina focar de raspandire a coronavirusului. O asistenta din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Galati a fost tetsata pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta ar fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )