Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, gasit mort in locuinta din comuna argeseana Corbeni

Adevărul Adevărul,
Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, gasit mort in locuinta din comuna argeseana Corbeni

Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, Ion Theodorescu, a fost gasit mort, luni seara, in casa de vacanta din comuna argeseana Corbeni, la ora actuala politistii si procurorii fiind la fata locului pentru a stabili imprejurarile decesului. Potrivit primelor date ale anchetei, barbatul s-ar fi plans unui vecin ca ar fi fost muscat de un sarpe, iar apoi ar fi facut febra. continuă pe Adevărul

Fiul lui Razvan Theodorescu, gasit mort in casa de vacanta a familiei

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului, transmite Realitatea. ro.

Ce le-a spus fiul fostului ministru Razvan Theodorescu prietenilor cu o zi inainte sa moara

Moarte suspecta in Arges. Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare. Ion Theodorescu era in casa de vacanta a familiei si isi anuntase prietenii ca.

Moarte suspecta in Arges. Fiul unui fost ministru a fost gasit fara suflare in casa de vacanta a familiei

Moarte suspecta in Arges. Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare. Ion Theodorescu era in casa de vacanta a familiei si isi anuntase prietenii.

Fiul lui Razvan Teodorescu a fost gasit mort in casa de vacanta pe care o detinea

Ion Vladimir Teodorescu, fiul fostului ministru al Culturii Razvan Teodorescu, a fost gasit fara suflare in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul.

Fiul lui Razvan Theodorescu, fostul ministru al Culturii, gasit mort in casa de vacanta

Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului, informeaza Mediafax. UPDATE: Ion Vladimir Theodorescu a fost gasit mort de catre menajera. Echipajul medical a stabilit ca barbatul murise de cateva ore.

Parintii tanarului de 30 de ani gasit mort pe o strada din Alba Iulia: I-au pus ceva in bautura. Stia prea multe

Moartea tanarului de 30 de ani, gasit decedat pe o strada din Alba Iulia in noaptea de sambata spre duminica, este departe de a fi elucidata. Chiar daca nu avea urme de violenta pe corp, parintii lui Calin Oprita cred ca acesta a fost ucis pentru a-i fi inchisa gura. Mama acestuia sustine ca tanarul nu se mai droga de o luna de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )