Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fiul lui Bercea Mondial, nou dosar la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiul lui Bercea Mondial, nou dosar la DNA

Fiul interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial) este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un nou dosar penal, pentru cumparare de influenta, scriu surse din presa, citand afirmatia lui Nelu Trasca, avocatul lui Mircea Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Fiul lui Bercea Mondial, Ambasador, isi va boteza copilul DNA Iulian

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Ambasador -, isi va boteza copilul DNA Iulian, potrivit Gandul. info. Florin Anghel le-a spus unor rude ca a ales acest nume in cinstea Parchetului.

Un nou dosar pentru Basica, fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumparare de influenta

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Basica -, este urmarit penal intr-un nou dosar. Basica este acuzat de cumparare de influenta intr-un dosar disjuns din cel al lui Mircea Basescu si Mar.

Bercea Mondial, acuzat intr-un nou dosar de cumparare de influenta

Bercea Mondial este acuzat, intr-un nou dosar, de cumparare de influenta, relateazaB1 TV. Este vorba de un dosar disjunct din cel in care sunt cercetati Mircea Basescu.

Nou dosar penal deschis pe numele lui Bercea Mondial. Acesta este acuzat de cumparare de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Bercea Mondial intr-un dosar disjuns din cel in care fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta.

Perchezitii ale mascatilor in Draganesti-Olt la clanul Bercea Mondial

Forte importante ale Politiei au derulat, joi dimineata, perchezitii de amploare in orasul Draganesti-Olt din judetul Olt, la clanul interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial. Vizate au fost casele mai multor membri al familiei acestuia, in directa legatura cu noile dosare penale deschise zilele acestea pe numele unora dintre membrii clanului.

Fratele lui Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore

Fratele interlopului Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat fals intelectual si uz de fals. Vasile Anghel va fi prezentat maine in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Inspectia Judiciara: Independenta justitiei, afectata de declaratiile lui Bercea Mondial la adresa Liviei Stanciu si a Laurei Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a stabilit ca afirmatiile facute de Bercea Mondial privind presupuse fapte de coruptie savarsite de presedintele Instantei Supreme, Livia Stanciu, si de seful DNA, Codruta Kovesi, au afectat independenta justitiei si impartialitatea sistemului judiciar.

CSM: Declaratiile lui Bercea Mondial au afectat independenta justitiei

Derclaratiile lui Bercea Mondial conform carora ar fi dat bani sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si sefei Instantei Supreme, Livia Stanciu, au afecat independenta justitiei, au decis membrii CSM. Decizia apartine inspectiei judiciare din CSM.

Ponta: Afirmatiile lui Bercea Mondial din duba politiei sunt minciuni

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca declaratiile facute de Bercea Mondial in duba politiei, cu privire la mita oferita sefului DNA si.

Perchezitii in dosarul Bercea-Basescu. Procurorii au descins la casa fiicei lui Bercea Mondial, Gabi Anghel

Procurorii din Craiova au descins, joi dimineata, la locuinta unei fiice a lui Bercea Mondial, Gabriela Anghel. Acestia cauta probe in dosarul de santaj. Pe mandatul de perchezitie emis de Curtea de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )