Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou dosar pentru Basica, fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumparare de influenta

Antena3 Antena3,
Un nou dosar pentru Basica, fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumparare de influenta

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Basica -, este urmarit penal intr-un nou dosar. Basica este acuzat de cumparare de influenta intr-un dosar disjuns din cel al lui Mircea Basescu si Mar. continuă pe Antena3

Un nou dosar pentru Bercea Mondial. El este acuzat de trafic de influenta

Este vorba de un dosar disjunct din cel in care sunt cercetati Mircea Basescu si Marian Capatana.

Fiul lui Bercea Mondial, nou dosar la DNA

Fiul interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial) este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un nou dosar penal, pentru cumparare de influenta, scriu surse din presa, citand afirmatia lui Nelu Trasca, avocatul lui Mircea Basescu.

Fiul lui Bercea Mondial, Ambasador, isi va boteza copilul DNA Iulian

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Ambasador -, isi va boteza copilul DNA Iulian, potrivit Gandul. info. Florin Anghel le-a spus unor rude ca a ales acest nume in cinstea Parchetului.

Bercea Mondial, acuzat intr-un nou dosar de cumparare de influenta

Bercea Mondial este acuzat, intr-un nou dosar, de cumparare de influenta, relateazaB1 TV. Este vorba de un dosar disjunct din cel in care sunt cercetati Mircea Basescu.

Nou dosar penal deschis pe numele lui Bercea Mondial. Acesta este acuzat de cumparare de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Bercea Mondial intr-un dosar disjuns din cel in care fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta.

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA intr-un nou dosar, in care este acuzat ca ar fi cerut informatii despre supravegherea sa de la un.

Un alt dosar pentru Uioreanu. Seful CJ Cluj, judecat pentru ca ar fi folosit informatii secrete

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA intr-un nou dosar, in care este acuzat ca ar fi cerut informatii despre supravegherea sa de la un s.

Un nou dispozitiv pentru furtul PIN-urilor de la ATM a fost descoperit in Europa

Criminalii cibernetici devin din ce in ce mai inventivi in metodele lor de a compromite companiile si utilizatorii de ATM-uri si de carduri bancare. EAST, European ATM Security Team, a descoperit de curand o crestere drastica in tehnologia folosita pentru furtul PIN-ului si a cardurilor bancare, numita si ATM Skimming. Dispozitivele traditionale destinate skimming-ului ATM erau gandite sa fie asezate deasupra slot-urilor pentru cardurile bancare si erau mai usor de observat de catre utilizatori, noile dispozitive miniaturale sunt insa mult [].

Dacia lucreaza la un nou software pentru motoarele diesel care echipeaza Duster, pentru a le corecta functionarea

Versiunile restilizate ale Dacia Duster, echipate cu motor diesel, vor beneficia de o resoftare in curand, pentru a corecta o functionare anormala a motorului la ralanti si in jurul turatiei de 2. 000 rotatii pe minut rpm), cand motorul manifesta lipsa de putere. La variantele diesel de dinainte de facelift nu existau aceste manifestari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )