Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fiul lui Sue Ellen din serialul Dallas a murit. Anuntul facut de actrita Linda Gray

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Sue Ellen din serialul Dallas a murit. Anuntul facut de actrita Linda Gray

Actrita Linda Gray 80 de ani), celebra pentru rolul sau din serialul Dallas, a anuntat pe retelele sociale ca este devastata de durere in urma mortii fiului sau Jeff Thrasher, pe 23 noiembrie, la varsta de 54 de ani, relateaza Click. continuă pe Adevărul

Sue Ellen din Dallas este devastata. A murit unicul sau fiu

Actrita Linda Gray, cunoscuta romanilor pentru interpretarea personajului Sue Ellen din Dallas, este in doliu dupa ce fiul sau, Jeff Thrasher, in varsta de 56 de ani, s-a stins din viata. Aceasta a anuntat trista veste pe o retea sociala.

Cu ce se ocupa acum Dragos Mostenescu din serialul La Bloc. A plecat de 3 ani din tara

Pentru multi ani, telespectatorii Procinema s-au bucurat de unul din cele mai longevive seriale romanesti. Serialul La Bloc a avut viata lunga si multi fani, de-a lungul anilor. Actorii din sitcomul romanesc, unii s-au retras, altii si-au cotinuat activitatea in alte proiecte. Printre indragitii actori ai sitcom-ului se numara si Dragos Mostenescu. Astazi, alaturi de .

Actrita Diana Sar este infectata cu COVID-19. Cum se simte vedeta din serialul Vlad (VIDEO)

Actrita Diana Sar a dezvaluit ca a fost diagosticata cu noul coronavirus. Vedeta din serialul Vlad a povestit intr-un filmulet postat pe pagina personala de Instagram ca a avut simptome usoare si chiar a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )