Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florin Citu: Etapa a treia ar putea incepe in martie. Pana la sfarsitul lunii septembrie vor fi vaccinati cu ambele doze 70% dintre romani

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Etapa a treia ar putea incepe in martie. Pana la sfarsitul lunii septembrie vor fi vaccinati cu ambele doze 70% dintre romani

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ultimele modificari aduse campaniei de vaccinare precum si programul de receptionare a dozelor si vaccinare a populatiei, incepand cu a treia etapa. Seful Executivului a transmis ca Guvernul este pregatit sa accelereze etapa a treia, daca vaccinurile sosesc la timp in tara. continuă pe Antena3

Florin Citu: Etapa a treia de vaccinare ar putea fi accelerata si sa inceapa in martie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care este suplimentata lista persoanelor care se pot vaccina in a doua etapa. Premierul Florin Citu sustine ca in aceasta etapa intra doar personalul cheie din institutiile publice, care sunt necesari functionarii statului, nu toti angajatii acestora. Cand se vor face aceste liste cu aceste persoane le recomand conducatorilor acestor institutii sa aiba in vedere acel personal esential, fara de care nu pot functiona. Nu vorbim de toata institutia in aceasta etapa, a spus Citu. Acesta a mai afirmat ca este posibil ca etapa a treia sa inceapa in martie, nu aprilie cum era prevazut initial.

Florin Citu: Etapa a III-a, impartita in doua. Prima parte e aferenta persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai multi cetateni, cum ar fi casierii din supermarketuri

Etapa a III-a din campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 a fost impartita in doua parti, dintre care prima va fi destinata persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai.

Citu: Am introdus etapa a treia A, in care intra angajatii esentiali din privat. Vaccinarea in aceasta etapa ar putea incepe mai repede

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern in care a fost modificata strategia nationala de vaccinare, ca a fost introdusa etapa a treia A in care vor fi vaccinati cu prioritate angajatii esentiali din mediul privat. Iar aceasta etapa ar putea incepe chiar mai devreme. Hotararea de Guvern urmeaza sa se publice in Monitorul Oficial.

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres.

Florin Citu a anuntat adoptarea unei HG pe strategia de vaccinare: Noi categorii, in a doua etapa. Persoanele esentiale mai ales din sectorul privat, in a treia etapa

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, adoptarea unei Hotarari de Guvern care aduce imbunatatiri strategiei de vaccinare anticoronavirus. Astfel, in a doua etapa de vaccinare au fost introduse noi.

Florin Citu: Putem sa ajungem la 150.000 de vaccinuri facute pe zi, doar sa avem dozele

Premierul Florin Citu a declarat ca am putea ajunge la 150. 000 de vaccinuri facute zilnic, numai sa avem dozele necesare. Seful Executivului a adaugat ca, cele mai recente date primite la Guvern spun ca Romania va primi, pana la finalul lunii martie 2,4 milioane doze la Pfizer si 430. 000 doze la Moderna, in total 2,8 milioane de doze.

Florin Citu: Vrem sa ajungem spre 100.000 - 150.000 de vaccinuri zi, numai sa avem dozele. Asteptam 2,4 milioane de doze de la Pfizer si 430.000 de la Moderna pana la finalul lunii martie

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca spera sa ajungem la 100. 000 de vaccinuri anti-COVID-19 facute pe zi, problema este sa avem suficiente doze. Pana la finele lui martie, Romania ar urma sa.

Florin Citu: in scenariul optimist, 2 milioane de persoane vacinate pana in 29 martie Pana la final de septembrie, 10,4 milioane de vaccinati cu ambele doze Sunt 23 de milioane de doze deja platite, sa vedem cand vin (VIDEO)

In scenariul optimist, Romania va primi 4,2 milioane de doze de vaccinanti-COVID-19 pana in 29 martie, data pana la care, tot intr-un scenariu optimist, va avea 2 milioane de persoane vaccinate la nivel na.

FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, atunci e clar ca vom incepe. Seful Executivului a adaugat ca decizia privind deschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit News.

Premierul Florin Citu anunta cand s-ar putea redeschide restaurantele

Florin Citu a declarat, miercuri, ca atunci cand toate regulile vor fi respectate, purtarea mastii, igiena si distantarea, ar putea fi redeschise si restaurantele. Premierul a adaugat ca si-ar dori sa deschida economia maine, pentru ca asta inseamna economie puternica, insa acest lucru depinde de noi toti, fiind o perioada pandemica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )