Libnet.ro
UNICEF

21:15

FMI, vizita de doua saptamani in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI, vizita de doua saptamani in tara noastra

O echipa a Fondului Monetar International FMI), condusa de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a inceput o vizita de doua saptamani in Romania, pentru a face o analiza a economiei romanesti, a anuntat, astazi, FMI. continuă pe Ziarul Bursa

O echipa a FMI a inceput o vizita de doua saptamani in Romania

O echipa a Fondului Monetar International FMI), condusa de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a inceput o vizita de doua saptamani in Romania, pentru a face o analiza a economiei romanesti, a anuntat, luni, FMI.

Google - doodle special dedicat europarlamentarelor din tara noastra

Google marcheaza ziua alegerilor europarlamentare din tara noastra printr-un doodle ce contine o urna de vot cu steagul Uniunii Europene desenat pe ea.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba despre condamnarea lui Dragnea: Viorica Dancila stia de doua saptamani ca liderul PSD va fi condamnat

Ion Cristoiu sustine ca Viorica Dancila stia marele secret al condamnarii lui Dragnea de acum doua saptamani. Conform scenariului dezvaluit de jurnalist, Klaus Iohannis isi doreste un guvern de uniune.

O instructoare de yoga a disparut timp de doua saptamani intr-o padure. Toti o credeau moarta, dar s-a intamplat o minune. E emotionant care a fost primul lucru pe care l-a facut

O instructoare de yoga a fost data disparuta intr-o padure din Hawaii timp de doua saptamani. in cele din urma, tanara a fost gasita teafara si nevatamata. Dupa multe eforturi, Amanda.

PENTRU WEEK-ENDUL IN CARE AU LOC ALEGERILE Cautarile de zboruri spre tara noastra, in crestere cu peste 11%

Cautarile de zboruri catre tara noas-tra pentru weekendul 24-26 mai, in care vor avea loc Referendumul pentru Justitie si alegerile pentru Parlamentul European, sunt cu 11,3% mai multe decat media cautarilor pentru celelalte weekenduri din luna mai, potrivit motorului de cautare gratuit momondo. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )