Libnet.ro
UNICEF

14:16

Folosirea armelor chimice in Siria ar constitui o crima impotriva umanitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Folosirea armelor chimice in Siria ar constitui o crima impotriva umanitatii

Folosirea armelor chimice in Siria ar constitui o crima impotriva umanitatii ce ar avea consecinte grave, a declarat astazi Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul general al ONU: Folosirea armelor chimice in Siria ar fi o crima impotriva umanitatii

Folosirea armelor chimice in Siria, daca va fi dovedita, ar constitui o crima impotriva umanitatii care ar avea consecinte grave, a declarat, vineri, Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, transmite.

Statele Unite nu pot confirma folosirea armelor chimice in Siria

Statele Unite nu sunt in masura deocamdata sa afirme cu certitudine ca in confruntarile armate din Siria s-au folosit arme chimice, dar presedintele Barack Obama o ordonat serviciilor secrete americane sa desfasoare o investigatie proprie.

Autoritatile siriene dezmint folosirea armelor chimice in bombardamentele din Damasc

Autoritatile siriene au dezmintit, astazi, folosirea armelor chimice in bombardamentele de la periferia Damascului, soldate cu cel putin 100 de morti, informeaza AFP.

Autoritatile siriene dezmint folosirea armelor chimice in regiunea Damasc

Autoritatile siriene au dezmintit, miercuri, folosirea armelor chimice in bombardamentele de la periferia Damascului, soldate cu cel putin 100 de morti, relateaza AFP, citata de Mediafax. Informatiile privind.

Ban Ki-moon: Utilizarea armelor chimice ar incalca dreptul international si ar avea consecinte grave

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat, vineri la Seul, ca utilizarea armamentului chimic in Siria, in cazul in care va fi dovedit, va constitui o crima impotriva umanitatii ce va avea.

Oficial din serviciile de securitate siriene: Utilizarea armelor chimice ar fi o sinucidere politica

Utilizarea armelor chimice in prima zi de lucru a expertilor ONU in Siria ar reprezenta o sinucidere politica, a afirmat joi un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor de securitate siriene, citat de AFP. Ieri miercuri), a fost prima zi de lucru a misiunii ONU, iar utilizarea armelor chimice in acest moment ar reprezinta o sinucidere politica, a afirmat aceasta sursa. Toti analistii afirma ca nu este in interesul nostru sa folosim arme chimice in circumstantele actuale, cand comisia se afla aici in Siria), a adaugat oficialul sirian.

VIDEO Uciderea pruncilor din Siria a ingrozit planeta

ONU vrea sa se faca lumina in privinta acuzatiilor opozitiei siriene privind folosirea armelor chimice de catre Bashar al-Assad, in atacul din suburbiile Damascului, in care au murit sute de civili, printre acestia multi copii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )