Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea vrea sa vanda 5% din Romgaz

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea vrea sa vanda 5% din Romgaz

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda, printr-un plasament privat accelerat, un pachet reprezentand 4,99% din actiunile Romgaz Medias SNG), evaluat la 685 milioane lei 155,7 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la Bursa. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea vrea sa vanda un pachet de 5% din actiunile Romgaz. Titlurile valoreaza 685 de milioane de lei

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda, printr-un plasament privat accelerat, un pachet reprezentand 4,99% din actiunile Romgaz Medias, evaluat la 685 milioane lei in functie de cea mai recenta cotatie de la Bursa.

Fondul Proprietatea vinde 5% din Romgaz

Fondul Proprietatea vrea sa vanda pana la 5% din Romgaz SNG), pachet evaluat la 155,7 milioane euro, pe Bursa de la Bucuresti, potrivit unui anunt al Franklin Templeton.

FP vrea sa vanda 5% din Romgaz

Fondul Proprietatea FP) a demarat astazi o oferta de plasament privat accelerat pentru un pachet reprezentand 4,99% din actiunile Romgaz Medias SNG), evaluat la 685 milioane lei in functie de cea mai recenta cotatie de la Bursa, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Romgaz, evaluata la 4 mld. dolari dupa ce Fondul Proprietatea a vandut 5% din companie

Fondul Proprietatea FP) a incheiat plasamentul privat prin care a vandut un pachet de 4,99% din actiunile Romgaz SNG), pretul rezultat in urma operatiunii fiind de 33,5 lei/actiune, un discount de aproape 6% fata de cotatia bursiera anterioara.

Fondul Proprietatea a incheiat in doar o zi plasamentul privat pentru 5% din actiunile Romgaz, strangand 644 de milioane de lei in urma operatiunii

Fondul Proprietatea FP) a incheiat plasamentul privat prin care a vandut un pachet de 4,99% din actiunile Romgaz SNG), pretul rezultat in urma operatiunii fiind de 33,5 lei/actiune, cu o reducere de aproape 6% fata de cotatia bursiera anterioara anuntului.

Fondul Proprietatea, profit de 557,16 milioane lei

Fondul Proprietatea simbol: FP) a incheiat luna mai cu un profit de 557,16 milioane lei, datorita dividendelor de la companiile unde este actionar, in principal de la OMV Petrom simbol: SNP) si Romgaz simbol: SNG), potrivit unor rapoarte remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea si-a rascumparat peste 14 milioane de actiuni

Fondul Proprietatea Simbol FP) si-a rascumparat 14. 800 actiuni in perioada 10-13 iunie, valoarea totala a tranzactiilor fiind de 11. 457,10 lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Antonescu vrea excluderea din PNL a parlamentarilor asociati grupului Tariceanu

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca parlamentarii liberali asociati grupului lui Calin Popescu Tariceanu lupta impotriva partidului si a pledat pentru excluderea acestora din PNL, fie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )