Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fonduri europene pentru formarea cadrelor medicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fonduri europene pentru formarea cadrelor medicale

350 de milioane de euro, din Fondul Social European, pentru programele de formare profesionala si pentru programele de screening in domeniul medical din tara noastra Zeci de mii de cadre medicale au beneficiat de instruire si formare profesionala prin intermediul proiectelor finantate de Fondul Social European, a afirmat Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene, ieri, in cadrul evenimentului Investitii in domeniul sanatatii prin Programul Operational Capital Uman. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de investitii de peste 6 milioane de lei din fonduri europene pentru modernizarea a doua scoli din Blaj

Elevii Scolii Gimnaziale Simion Barnutiu din Blaj vor beneficia de o educatie de calitate, datorita investitiilor din fonduri europene ce vor fi realizate la structurile scolare Petru Pavel Aaron si Ion Micu Moldovan din cadrul acestei unitati educationale.

Fonduri europene 2019: de la 200.000 Euro la 1 milion Euro pentru firme mici si mijlocii, in 10 judete, prin POR 2.2 IMM. Descarca Ghidul solicitantului si lista domeniilor eligibile

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor putea obtine fonduri europene intre 200. 000 euro si 1 milion euro, in anumite conditii, printr-o noua linie de finantare POR 2. 2 IMM, pentru care statul a anuntat oficial perioada de inscriere. Vor putea cere banii europeni firme din domenii diverse, de la mici fabrici de textile pana la ateliere de reparare a calculatoarelor, firme de editare de software, productie video etc. Acestea vor putea investi banii inclusiv in mijloace de comert online. Ghidul solicitantului, lista domeniilor eligibile, modelul de plan de afaceri si alte documente necesare sunt disponibile pe internet.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, condamnat pentru fraude cu fonduri europene, a demisionat din functie

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Sorin Dimitriu, a demisionat din functie, invocand protejarea imaginii institutiei. Sorin Dimitriu a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la patru ani si o luna inchisoare cu executare, fiind acuzat de fraude cu fonduri europene, decizia nefiind insa definitiva.

S-a dat startul la FONDURI EUROPENE 2020: Vezi AICI cum poti obtine pana la 1 MILION DE EURO!

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor putea obtine fonduri europene intre 200. 000 euro si 1 milion euro, in anumite conditii, printr-o noua linie de finantare POR 2. 2 IMM, pe.

Proiect de peste 7 milioane de lei din fonduri europene pentru extinderea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Alba

Spitalul Judetean de Urgenta Alba a demarat un proiect ce vizeaza extinderea spatiului in care isi desfasoara activitatea Unitatea de Primiri Urgente.

Fratia Bacilor Ardeleni: 6 fermieri clujeni s-au infratit sa faca branza artizanala, pe fonduri europene

Sase fermieri din judetul Cluj anunta marti ca si-au unit fortele intr-o asociatie creata cu fonduri europene. Fratia Bacilor Ardeleni vrea sa colecteze lapte de la fermele membre si sa faca branzeturi la o fabrica din comuna Mociu. in balada noastra, Baciul Ardelean este Moldovan si paste vacile.

Fratia Bacilor Ardeleni, infiintata cu fonduri europene, a construit o fabrica noua de procesare a laptelui

Cinci fermieri din judetul cluj au pus bazele Fratiei Bacilor Ardeleni, o asociatie creata cu fonduri europene care are la baza conceptul de lant scurt. Parteneriatul presupune colectarea laptelui de la membrii asociatiei si transformarea acestuia in branzeturi artizanale ce vor fi vandute printr-o retea de magazine din oras.

Copy-paste hilar cu mesajul de bun venit de pe site-ul Primariei Ciugud.Comuna din Alba care a investit peste X milioane euro de fonduri europene

Performantele comunei Ciugud si modul de comunicare a realizarilor din ultimii ani au devenit exemple pentru alte comune din Alba. Un primar a mers pana acolo incat a copiat mesajul de bun venit al colegului de la Ciugud, dar a uitat sa modifice un cuvant care se referea la locuitorii din cealalta comuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )