Libnet.ro
UNICEF

21:00

Foreign Policy: Iohannis, la Washington pentru a discuta cu Trump despre aparare, dar... este el mesagerul potrivit?

Adevărul Adevărul,
Foreign Policy: Iohannis, la Washington pentru a discuta cu Trump despre aparare, dar... este el mesagerul potrivit?

O vizita la Casa Alba este mereu un lucru mare, mai ales pentru liderii tarilor mai mici. Acum a venit randul presedintelui roman Klaus Iohannis, iar discutia sa cu Donald Trump se va concentra pe aparare si consolidarea cooperarii, comenteaza Foreign Policy. continuă pe Adevărul

Primul mesaj al lui Trump despre intalnirea cu Iohannis (FOTO)

Presedintele SUA, Donald Trump, face prima referire la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in SUA. intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, cel mai p.

Donald Trump, despre acuzatiile fostului director al FBI, James Comey: Abia il cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate!

Presedintele american Donald Trump a negat ca i-ar fi cerut loialitate fostului director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, intrucat abia il cunoaste pe omul acela.

Modele de reformare a scolii romanesti - Bursele Superscrieri/BRD ofera 6.000 de euro pentru proiecte jurnalistice despre educatie

Documentarea a trei proiecte jurnalistice despre sistemul preuniversitar de educatie, public si privat daca subiectele care vizeaza sectorul privat au relevanta la nivel national) va fi sustinuta financiar si editorial la a treia editie a Burselor Superscrieri/BRD. Pornind de la intrebarea Cum anume poate fi schimbata scoala romaneasca?, directiile propuse sunt: metode noi de predare, adaptate generatiilor Y/Z, schimbarea in relatiile dintre profesori si elevi, adaptarea curriculei la actualitate si trecerea de la un management de tip autoritar al scolii la unul colaborativ-participativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )