Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nu am fost atat de debusolat niciodata in viata mea ca dupa atacul de la Munchen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu am fost atat de debusolat niciodata in viata mea ca dupa atacul de la Munchen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca atacul de la Munchen l-a debusolat, in contextul in care Germania este perceputa ca o garantie de stabilitate in zona. continuă pe Ziarul Bursa

10 luni de inchisoare pentru un barbat care voia sa vanda obiecte colectate la Nisa, dupa atacul terorist

Un barbat a fost condamnat, miercuri seara, la 10 luni de inchisoare, pentru ca a vrut sa vanda pe Internet obiecte pe care le adunase de pe Promenade des Anglais, dupa atacul terorist, informeaza AFP, citat de News. ro. 84 de .

Mesajul teroristilor dupa atacul de la Munchen

Simpatizanti ai gruparii Statul Islamic si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa atacul armat care a avut loc vineri intr-un centru comercial de langa Stadionul Olimpic din capitala.

Franta, in stare de urgenta pentru inca sase luni, dupa atacul terorist de la Nisa

Starea de urgenta se prelungeste, in Franta, cu sase luni, la aproape o saptamana dupa atacul terorist de la Nisa, care a dus la moartea a 84 de persoane si ranirea a 202 persoane, a decis Adunarea Nationala in noaptea de marti spre miercuri.

Dosarul mortii lui Dan Condrea a fost clasat. Reactia fostei sale sotii dupa decizia procurorilor

Procurorii au decis sa claseze dosarul mortii lui Dan Condrea. Acestia au terminat cercetarile si au ajuns la concluzia ca a fost vorba despre o sinucidere. Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu spune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )