Libnet.ro
UNICEF

06:15

Franta, in stare de urgenta pentru inca sase luni, dupa atacul terorist de la Nisa

România Liberă România Liberă,
Franta, in stare de urgenta pentru inca sase luni, dupa atacul terorist de la Nisa

Starea de urgenta se prelungeste, in Franta, cu sase luni, la aproape o saptamana dupa atacul terorist de la Nisa, care a dus la moartea a 84 de persoane si ranirea a 202 persoane, a decis Adunarea Nationala in noaptea de marti spre miercuri. continuă pe România Liberă

Starea de urgenta s-a prelungit in Franta cu sase luni dupa atentatul de la Nisa

Adunarea Nationala a Frantei a aprobat, in noaptea de marti spre miercuri, prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in vigoare in Franta, la sase zile dupa atentatul ce a facut 84 de morti la Nisa, intr-un climat politic inveninat de acuzatii de laxism in lupta antiterorista lansate de opozitie, relateaza AFP.

Prelungirea cu sase luni a starii de urgenta aprobata de Adunarea Nationala

Adunarea Nationala a Frantei a aprobat, in noaptea de marti spre miercuri, prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in vigoare in Franta, la sase zile dupa atentatul ce a facut 84 de morti la Nisa, relateaza AFP.

Prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in Franta, aprobata de Adunarea Nationala

Prelungirea cu sase luni a starii de urgenta in Franta a fost aprobata in noaptea de marti spre miercuri de catre Adunarea Nationala. Asa cum a cerut o parte a dreptei, articolul proiectului de.

Erdogan declara stare de urgenta in Turcia pentru urmatoarele trei luni

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, miercuri seara, ca este posibil ca tentativa de puci sa nu se fi incheiat si a cerut guvernului sa declare stare de urgenta pentru urmatoatele trei lu.

Un laser de buzunar l-a trimis la inchisoare pentru sase luni de zile

Un american a ajuns la inchisoare din cauza unei greseli copilaresti. Laserele de buzunar va pot cauza probleme extrem de grave in Statele Unite ale Americii daca le indreptati catre locuri nepotrivite. Un om a aflat de curand asta pe propria piele, fiind condamnat la nu mai putin de sase luni de inchisoare. La scurt [].

Disney a stabilit un nou record: filmele de animatie lansate in ultimele sase luni au adus incasari de cinci miliarde de dolari

Disney si-a asigurat incasari consistente in prima jumatate a anului, dupa ce o serie de filme de animatia au adus incasari de cinci miliarde de dolari.

Traian Basescu, propunerea PMP pentru functia de premier dupa alegerile din toamna

Traian Basescu este propunerea Partidului Miscarea Populara pentru functia de premier dupa alegerile din toamna, a anuntat presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu. Totodata, acesta a precizat ca pardidul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )