Libnet.ro
UNICEF

16:00

A fost descoperita cea mai fierbinte planeta! Temperatura depaseste 4.300 de grade Celsius

Antena3 Antena3,
A fost descoperita cea mai fierbinte planeta! Temperatura depaseste 4.300 de grade Celsius

Astronomii au descoperit o planeta care este extrem de fierbinte. Exoplaneta KELT-9b se afla la o distanta de 650 de ani lumina. Temperaturile la suprafata acestei planete depasesc 4. 300 de grade Celsius. continuă pe Antena3

Cea mai fierbinte planeta din universul cunoscut are parte de un destin fascinant

O planeta asemanatoare lui Jupiter este mai fierbinte decatmulte alte stele existente in universul cunoscut si oamenii destiinta sustin ca are parte de un destin fascinant. Aflata la 650 de ani lumina departare, aceasta planeta fierbinte isi face veacul in jurul soarelui eiKELT-9) si, ceea ce este interesant, lasa in urma ei o coada stralucitoare [].

Adobe Scan ar putea fi cea mai buna aplicatie gratuita de scanat documente in PDF

Indiferent daca aveti sau nu o aplicatie de scanat documente pe smartphone, Adobe Scan s-ar putea sa fie cea mai fiabila alternativa pentru ea. Portofoliul de aplicatii pentru mobile al Adobe este surprinzator de stufos si include solutii pentru realizarea si editarea unui numar mare de documente. Respectivei liste s-a adaugat in urma cu cateva [].

Multinationala versus angajati romani. Cum au fost concediati 20 de oameni pentru ca au infiintat un sindicat: Cea mai trista poveste de succes

O multinationala si 20 de angajati care au infiintat un sindicat. Sunt actorii principali ai unei povesti de succes in domeniul dreptului muncii, care insa are, insa, un final trist. Angajatii au infiintat un sindicat, dar, sefii multinationalei, nemultumiti de acest demers, i-a concediat. Oamenii au castigat procesele pentru reincadrare pe post, iar compania a fost amendata pentru discriminare.

Fondatorul Silk Road, cea mai mare piata online de droguri, a fost condamnat pe viata

A pierdut de mult procesul cu Statul American, dar fondatorului Silk Road i-a fost refuzat ultimul apel si trebuie sa-si petreaca toata viata in inchisoare. Ar fi fost sanse de circumstante atentuante in cazul lui Ross Ulbricht, dar nici macar condamnarea catorva agenti guvernamentali care au participat la investigatii nu l-au ajutat. Au trecut deja [].

Parc industrial gigantic construit in mediul rural. Cum a ajuns Miroslava cea mai bogata comuna din Romania

In comuna Miroslava, situata la periferia municipiului Iasi, va aparea cel mai mare parc industrial din Regiunea de Nord-Est. Din suprafata de peste 46 de hectare, jumatate a fost deja contractata de clienti care anunta investitii de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )