Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fost ministru ucrainean: Fluxul de arme pentru protestatarii din Kiev trecea prin Moldova

B1 B1,
Fost ministru ucrainean: Fluxul de arme pentru protestatarii din Kiev trecea prin Moldova

Armamentul pentru protestatarii din Kiev, in 2013, era furnizat din strainatate si trecea inclusiv prin teritoriul Republicii Moldova, a declarat vineri, la Sevastopol, fostul ministrul ucrainean de Interne, Vitali. continuă pe B1

Fostul ministru Stanoevici, contestat pentru votul din diaspora la alegerile prezidentiale, a fost numit de Ponta secretar la Cultura

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, de profesie actor, a fost numit de premierul Ponta secretar de stat la Ministerul Culturii. Decizia de numire in functie a fost semnata.

Floria lanseaza Per Sempre, colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Floria Events lanseaza colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015, intitulata Per Sempre. Colectia este inspirata de farmecul Siciliei, cu accente de rosu Marsala, culoarea anului 2015. Colectia Per Sempre include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate. Colectia Floria Per Sempre poate fi admirata in acest weekend in cadrul targului de nunti Expomariage, ce se desfasoara la Marriott Grand Hotel.

Cartel Alfa solicita deblocarea acordarii tichetelor de masa pentru salariatii din administratia publica

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita deblocarea acordarii tichetelor de masa pentru salariatii din administratia publica, respectiv modificarea de urgenta a Ordonantei nr. 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, se arata intr-un comunicat remis astazi redactiei.

PNL isi ascute cutitele pentru functiile din Parlament

Se ascut cutitele in noul PNL pentru functiile din Parlament. Comisiile de negociere din partea PDL si PNL s-au intalnit pentru a stabili cum se impart posturile in sesiunea care va incepe in.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politistii spun ca ar fi o tentativa de JAF ARMAT (VIDEO)

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Formula 1: Mercedes achita o nota de plata de 5 milioane dolari pentru titlul din 2014

Echipa Mercedes este obligata la plata unei taxe record in Formula 1, pentru titlul castigat in 2014, cand a dominat cu autoritate campionatul. Hamilton si Rosberg au facut ravagii nu doar pe circuit, ci si in buzunarul finantatorilor.

Legea recunostintei pentru revolutia din decembrie 1989: Revolutionarii care au calitatea de Luptator ranit fara grad de invalididate si de Luptator retinut vor primi cate 2020 lei pe luna

Guvernul a modificat miercuri, printr-o Ordonanta, Legea recunostintei pentru victoria Revolutiei Romane din decembrie 1989 si pentru revolta muncitoreasca anticomunista de la Brasov din noiembrie 1987. Obiectul principal al actului normativ il constituie reintroducerea in plata, incepand cu luna ianuarie 2015, a persoanelor care au calitatea de Luptator ranit fara grad de invalididate si de Luptator retinut, aducandu-se astfel corecturile necesare Ordonantei de Urgenta nr. 95/2014, informeaza Guvernul. Pentru anul 2015, persoanele care au calitatea de Luptator ranit fara grad de invalididate si de Luptator retinut vor beneficia de o indemnizatie reparatorie lunara in suma de 2020 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )