Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fost ofiter SRI acuzat de proxenetism

Antena3 Antena3,
Fost ofiter SRI acuzat de proxenetism

Un ofiter SRI din Iasi a fost arestat pentu proxenetism. Ofiterul in virsta de 45 de ani esteb acuzat ca a racolat mai multe minore pe care le-a obligat sa se prostitueze in apartamentul lui din Iasi. Anchetati. continuă pe Antena3

Un fost ofiter al politiei economice este acuzat de DNA ca a inselat Volksbank cu milioane de euro

Un fost ofiter al Serviciului de Investigarea Fraudelor Sector 1 din Politia Capitalei a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi inselat Volksbank cu peste 1,5 milioane de euro si.

Fost ofiter de politie, trimis in judecata de DNA pentru fraudarea Volksbank cu peste 3 milioane de euro

Un fost ofiter al Serviciului de Investigarea Fraudelor Sector 1din Politia Capitalei a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat ca ar fi inselat Volksbank cu peste 1,5 milioane de euro si 2,2 milioane de franci elvetieni, la contractarea unor credite, potrivit unor surse judiciare.

Adjunctul sefului IPJ Bihor, Ioan Brandas, a fost arestat: Este acuzat ca proteja activitatea infractionala a unor firme pe care le si finanta in parte

Curtea de Apel Oradea a decis, joi, ca adjunctul sefului Politiei Judetene Bihor, Ioan Brandas, sa fie arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a protejat activitatea infractionala a unor firme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )