Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost prins in timp ce tranzactiona voturile flotantilor. Candidatul PNL la primarie, prins in fapt de PRO Romania

Playtech Playtech,
A fost prins in timp ce tranzactiona voturile flotantilor. Candidatul PNL la primarie, prins in fapt de PRO Romania

Fiecare campanie electorala, fie ca vorbim de alegeri locale, fie parlamentare, fie prezidentiale, aresarea si piperul ei. Cazul de fata are mai mult de-atat, are coruptie, santaj si intelegeri in spatele usilor inchise. Un candidat PNL a decis ca e nevoie de troc electoral ca sa castige alegerile locale. Candidat prins in timp ce tranzactiona . continuă pe Playtech

Candidatul PNL la Primaria Braila, Lucian Caprariu: Prin aducerea inapoi acasa a romanilor din diaspora, un primar rezolva doua mari chestiuni in acelasi timp - atragerea investitiilor si atragerea fortei de munca

Lucian Caprariu, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Braila, deschide un subiect sensibil, si anume romanii din diaspora. Plecati in numar tot mai mare peste hotare, Caprariu spune ca.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

Botosani: Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona a murit la varsta de 60 de ani

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, Radu Anton a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, informeaza Agerpres. Barbatul, care a ocupat.

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la sefia CJ Salaj: Am o revolta interioara cum multi salajeni au. Noi vom rezolva problemele judetului si nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO)

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Salaj, a declarat joi, pentru B1 TV, ca actuala administratie PSD a judetului a avut grija sa-i tina pe oameni in subdezvoltare,.

Candidatul PNL care si-a facut testul antidrog la cererea cetatenilor din cartier care aveau suspiciuni. M-au intrebat simplu daca ma droghez

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Baia Mare, antreprenorul Mircea Cirt, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca si-a facut testul antidrog in urma unor solicitari venite din partea cetatenilor.

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia ajunge la DNA. Candidatul PNL sustine ca au fost platite din sponsorizari

Cu trei zile inainte de alegeri, campania electorala se incinge la Alba Iulia. Parchetul de pe langa Judecatorie si-a declinat competenta catre DNA, in cazul plangerii USR privind panourile electorale ale candidatului PNL. Acesta din urma sustine ca panourile sunt dintr-o sponsorizare si nu au fost platite din bani publici.

inregistrarea cu candidatul PNL care a luat in spatiu 35 de persoane: Si fostul viceprimar face la fel

Inregistrare bomba care arata felul in care se incearca influentarea votului la alegerile locale. Si asta chiar in localitatea premierului Romaniei, Ludovic Orban, la Dobroesti. Un candidat PNL recunoaste ca are 14 cetateni cu viza de flotant inregistrati la locuinta sa si alti 21, la inca doua proprietati. Nu este insa singurul.

Cum a fost prins un agresor sexual de un politist aflat in timpul liber. O doamna era in stare de soc

Profitand de intuneric, un tanar a incercat sa violeze o femeie, dar a beneficiat de clementa din partea judecatorilor, care au dispus doar masura arestului la domiciliu in cazul sau. Agresorul sexual fusese prins datorita flerului unui politist aflat in timpul liber.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )