Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita a demisionat din functia detinuta la Primaria Iasi

Antena3 Antena3,
Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita a demisionat din functia detinuta la Primaria Iasi

Adina Samson, fosta iubita a primarului suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita, si-a dat demisia de la sefia Departamentului Managementul Calitatii din Primaria Iasi, avocatul acesteia sustinand ca. continuă pe Antena3

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita a demisionat din functia detinuta la Primaria Iasi. Adina Samson era ingrozita ca Nichita ar putea reveni in functie

Adina Samson, fosta iubita a primarului suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita, si-a dat demisia de la sefia Departamentului Managementul Calitatii din Primaria Iasi, avocatul acesteia sustinand ca tanara era ingrozita ca edilul, cercetat sub control judiciar, ar putea reveni in functie, relateaza Mediafax. Dragomir Tomaseschi, avocatul fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, sustine ca Adina Samson a demisionat din primarie in urma cu cateva zile, insa nu stie daca aceasta si-a gasit deja un alt loc de munca.

Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat in continuare sub control judiciar

Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi in continuare cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale pentru a o urmari pe fosta sa.

Amanta lui Nichita a demisionat de la Primaria Iasi. Are temeri profunde privind relele pe care le poate pati

Fosta amanta a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, a demisionat de la Primaria Iasi incepand cu 30 iunie, cererea sa fiind acceptata de actualii sefi ai municipalitatii iesene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )