Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fosta sefa a executorilor judecatoresti din Bucuresti, condamnata definitiv la 5 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fosta sefa a executorilor judecatoresti din Bucuresti, condamnata definitiv la 5 ani de inchisoare

Dorina Gont, fosta sefa a executorilor judecatoresti din Capitala, a fost condamnata definitiv la 5 ani inchisoare pentru evaziune fiscala in forma continuata 44 acte materiale), intr-un dosar in care prejudiciul se ridica la circa trei milioane de lei, scrie Ziare. com. continuă pe Adevărul

Fosta sefa a Departamentului juridic al ASSMB: Au dat afara expertii ASSMB care au descoperit ilegalitatile. Mi-au sigilat biroul in care se gasesc documentele din Gomoiu, mi-au ridicat laptopul

Nicoleta Lavinia Cotofana, fosta sefa a Departamentului Juridic al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, afirma ca biroul sau de la ASSMB, unde se gasesc documentele referitoare la Spitalul Gomoiu, a fost sigilat, i-a fost ridicat laptopul, iar expertii angajati de Administratia Spitalelor, cei care au descoperit ilegalitatile, au fost dati afara.

Editia a XXVI-a a Topului firmelor din Bucuresti, sub semnul recunoasterii si promovarii performantei in afaceri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza miercuri, 30 octombrie, editia a XXVI-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCURESTI, eveniment aflat sub semnul recunoasterii si promovarii.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineata, pe Aleea Cumintenia Pamantului din Bucuresti,a fost examinat de catre medicul legist care nu a constatat nicio urma de violenta. Victima a fost.

Lavinia Cotofana, demisa de Gabriela Firea dupa denuntul la DNA, face noi dezvaluiri despre decontarile fictive si supraevaluarile cu 2000% de la Spitalul Victor Gomoiu O fosta sefa ASSMB, data afara si ea pentru musamalizarea cazului (VIDEO)

Daniela Blandu ar fi fost indepartata de la sefia Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti de catre Gabriela Firea, primarul Capitalei, tocmai pentru ca era pregatita sa sesizeze.

Cartier select din Bucuresti, fara apa calda si caldura de mai bine de doua luni

In pragul iernii, peste 10 mii de bucuresteni nu au apa calda si caldura. Cel mai grav e in cartierul Aviatiei din nordul Capitalei, unde oamenii stau ca in comunism de mai bine de doua luni. Reprezentantii.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

Gabriela Firea despre traficul infernal din Bucuresti: Populatia a crescut la peste 4 milioane

Traficul foarte aglomerat este cea mai mare problema a Bucurestiului si s-a ajuns aici din cauza faptului ca populatia orasului a crescut la peste 4 milioane, a declarat primarul Gabriela Firea, joi, in cadrul unui interviu acordat DCNews. in aceste conditii, edilul spune ca problemele nu pot fi rezolvate peste noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )