Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost pus sub urmarire penala pentru conflict de interese

B1 B1,
Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost pus sub urmarire penala pentru conflict de interese

Procurorii ParchetuluiCurtii de Apel Bucuresti au decis punerea sub urmarire penala a fostului administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, actual membru al Consiliului de Supraveghere,Remus Borza. continuă pe B1

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, urmarit penal pentru conflict de interese

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, este urmarit penal pentru conflict de interese, scrie sursazilei. ro. Procurorii il acuza ca a directionat spre propria firma de avocatura 34 de.

Remus Borza, fost administrator judiciar al Hidroelectrica, este urmarit penal pentru conflict de interese

Remus Borza, fost administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, in prezent membru al Consiliului de Supraveghere, a fost pus sub urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, anunta Agerpres. Procurorii il acuza pe Remus Borza ca, in perioada cand era administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, a directionat catre societatea sa de avocatura contracte de asistenta juridica, platite de Hidroelectrica.

Remus Borza, urmarit penal pentru conflict de interese

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, fiind acuzat de conflict de interese.

Remus Borza, urmarit penal pentru contractele pe care si le-a acordat singur pe cand era administrator judiciar al Hidroelectrica

Seful Consiliului de Supraveghere a Hidroelectrica, Remus Borza, este urmarit penal pentru conflict de interese in perioada cand a fost administrator judiciar al companiei de stat, dupa ce si-a directionat 34 de contracte de asistenta juridica catre propria firma de avocatura.

Remus Borza, urmarit penal pentru conflict de interese

UPDATE 20:40: Remus Borza: Aceste acuzatii reprezinta o grava eroare judiciara Remus Borza a confirmat in seara aceasta ca a fost pus sub urmarire penala pentru infractiunea de conflict de interese, insa considera ca aceste acuzatii reprezinta o grava eroare judiciara, intrucat domnia sa nu indeplineste o functie publica.

Remus Borza preia astazi administrarea complexului rezidential Silver Mountain

Remus Borza, practician coodonator al Euro Insol, va prelua astazi administrarea complexului rezidential Silver Mountain din Poiana Brasov de la reprezentantii companiei INR Management Real Estate, dezvoltatorul proiectului, se arata intr-un comunicat de presa.

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, ataca Executivul dupa adoptarea proiectului privind Rosia Montana: Guvernul Romaniei a trecut de linia rosie. Opozitia trebuie sa se mobilizeze, iar interventia straina este legitima

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, critica adoptarea, de catre Executiv, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC. Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat in sedinta de guvern de marti, el urmand sa fie transmis Parlamentului.

Gigi Becali face dus cu gardienii. Vezi de ce a fost pus sub paza latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a ajuns sa faca dus doar insotit de un gardian, dupa ce unul dintre detinuti a incercat sa-l filmeze cu o camera ascunsa, informeaza B1TV. Dincolo de gratii, patronul Stelei a trecut la munca de jos - da cu matura si spala geamuri. Gigi Becali a fost foarte aproape sa devina victima altor detinuti ai penitenciarului Jilava. Jurnalistii de la Libertatea au aflat din interiorul anturajului patronului Stelei ca sume intre 1000 si 5000 de euro le-ar fi fost propuse unor membri ai .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )