Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fostul consilier al lui Basescu dezvaluie strategia prin care Viorica Dancila poate castiga alegerile

Antena3 Antena3,
Fostul consilier al lui Basescu dezvaluie strategia prin care Viorica Dancila poate castiga alegerile

Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, nu a exclus ipoteza, la o emisiune de la postul Digi24, ca la o rata mica de participare la vot in turul al doilea al. continuă pe Antena3

UPDATE: Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader, pe poarta casei acestuia si pe alte cladiri din Iasi Fostul ministru a depus plangere La Politie

Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader au aparut la Iasi, vopsite pe poarta locuintei acestuia, dar si pe alte cladiri din zona Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde fostul ministru al Justitiei este rector.

3 metode prin care poti folosi bicarbonatul de sodiu in curatenia generala a casei. Efectul este uimitor

Bicarbonatul de sodiu este o minune la casa omului. Praful magic poate fi folosit in diverse combinatii ori chiar simplu, iar casa ta va straluci. Ai mai jos 3 metode prin care poti folosi bicarbonatul la curatenie. 3 metode prin care poti folosi bicarbonatul de sodiu in curatenia generala a casei Bicarbonatul de sodiu este .

Iohannis intoarce, in Parlament, legea prin care se impune repatrierea rezervei de aur a BNR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o cerere de reexaminare Parlamentului pentru legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care se impune repatrierea rezervei de aur a Bancii Nationale a Romaniei BNR), careia Curtea Constitutionala i-a dat unda verde.

Descoperirea incredibila a cercetatorilor. Metoda prin care oamenii ar putea trai mii de ani

Un nou studiu publicat de oamenii de stiinta de la Arizona State University si Texas AM University a realizat o descoperire in studiul ADN-ului plantelor care ar putea ajuta la descoperirea unei gene a.

SUA pune capat unei derogari prin care permitea Iranului sa dezvolte activitati civile nucleare

Statele Unite au decis sa puna capat unei derogari care permitea Iranului sa continue sa dezvolte activitati civile in instalatia nucleara de la Fordo, in colaborare cu intreprinderi straine, o decizie condamnata ferm de Rusia si regretata de Franta, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )