Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fostul fotbalist portughez Eusebio a murit la varsta de 71 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Fostul fotbalist portughez Eusebio a murit la varsta de 71 de ani (VIDEO)

Legenda fotbalului portughez Eusebio a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la Lisabona, informeaza AFP. Eusebio da Silva Ferreira, in varsta de 71 de ani, a murit din cauza unui stop. continuă pe B1

Fostul fotbalist portughez Eusebio va fi inmormantat luni

Fostul fotbalist portughez Eusebio, care a incetat din viata duminica, la varsta de 71 de ani, va fi inmormanat, luni, in cimitirul Lumiar, din nordul Lisabonei, a anuntat clubul Benfica, informeaza.

Doliu in fotbalul mondial: Eusebio a murit la varsta de 71 de ani

Eusebio da Silva Ferreira Pantera Neagra) a murit duminica dimineata, la ora 3:30, din cauza unui stop cardio-respirator, informeaza L'Equipe. Castigator la Balonului de Aur in 1965, Eusebio a fost considerat unul din cei mai buni jucatori de fotbal din istorie.

Eusebio a murit la 71 ani

Fostul mare international portughez Eusebio a incetat din viata in noaptea de sambata spre duminica la varsta de 71 ani din cauza unui stop cardiorespirator, informeaza presa lusitana.

Un fotbalist LEGENDAR A MURIT

Legenda fotbalului portughez Eusebio a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la Lisabona, a anuntat agentia Lusa, citand fostul sau club, Benfica, informeaza AFP, conform Mediafax. Eusebio da Silva.

Fostul fotbalist Eusebio va fi inmormantat luni la Lisabona

Inmormantarea fostului fotbalist portughez Eusebio va avea loc luni, in cimitirul Lumiar din Lisabona, potrivit unui anunt facut de clubul Benfica. Trupul acestuia a fost depus la stadionul Da Luz.

FOTO Cariera lui Eusebio rezumata intr-un album cu fotografii. Cele mai frumoase imagini cu Pantera neagra

Legendarul fotbalist portughez Eusebio a murit la varsta de 71 de ani din cauza unui stop cardio-respirator. Dupa anuntul mortii sale, presa din lumea intreaga i-a dedicat spatii ample celui care a fost supranumit Pantera neagra.

A murit Eusebio! Legendarul fotbalist portughez s-a stins din viata la 71 de ani

Eusebio da Silva Ferreira a murit in aceasta dimineata, la ora 3. 30, din cauza unui stop cardiorespirator. Eusebio a condus echipa Portugaliei spre bronzul Mondial, in 1966.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )