Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul guvernator al Bancii Nationale din Republica Moldova, arestat pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul guvernator al Bancii Nationale din Republica Moldova, arestat pentru coruptie

Leonid Talmaci, fostul Guvernator al Bancii Nationale a Republicii Moldova, timp de 18 ani, a fost retinut aseara, relateaza http://bit. ly/2m77yDpDeschide. md. De asemenea, Judecaria Buiucani a aprobat arestarea lui Leonid Talmaci pentru 15 zile. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul guvernator al BNM, Leonid Talmaci, retinut de procurorii anticoruptie

Fostul guvernator al Bancii Nationale din Moldova, Leonid Talmaci, a fost retinut in seara de vineri, 3 martie, de catre procurorii anticoruptie. Potrivit deschide. md, Talmaci ar fi invinuit de participarea intr-un grup criminal organizat specializat in escrocherii in proportii deosebit de mari, cauzand daune materiale prin inselaciune sau abuz de incredere si abuz in serviciu.

Guvernul de la Bucuresti, aspru criticat de lidera opozitiei din Republica Moldova. Maia Sandu: De banii din Romania au beneficiat guvernantii corupti de la Chisinau. Presa lui Plahotniuc nu a vazut cu ochi buni protestele din Romania

Maia Sandu spune ca banii primiti de la Guvernul roman ar putea fi folositi mai bine daca s-ar duce direct catre comunitatile locale, nu guvernantii corupti.

Guvernul de la Bucuresti, aspru criticat de lidera opozitiei din Republica Moldova. Maia Sandu: De banii din Romania au beneficiat guvernantii corupti de la Chisinau

Maia Sandu spune ca banii primiti de la Guvernul roman ar putea fi folositi mai bine daca s-ar duce direct catre comunitatile locale, nu guvernantii corupti.

Republica Moldova: Fost guvernator al Bancii Nationale, arestat pentru coruptie dupa ce fusese numit consilier al presedintelui Dodon

Leonid Talmaci, fostul Guvernator al Bancii Nationale a Moldovei, a fost retinut joi seara, in aceeasi zi in care fusese numit membru al Consiliului Economic de pe langa presedintele Igor Dodon, scrie Deschide. md. Judecatorii au emis un mandat de arest pentru 15 zile.

Reactia Presedintiei dupa retinerea lui Leonid Talmaci: Speram ca este o eroare

Presedintia Republicii Moldova si-a exprimat ingrijorarea, dupa ce fostul guvernator al Bancii Nationale din Moldova, Leonid Talmaci, a fost retinut in seara de vineri, 3 martie, de catre procurorii anticoruptie pentru ca ar fi facut parte dintr-un grup criminal organizat specializat in escrocherii in proportii deosebit de mari, cauzand daune materiale prin inselaciune sau abuz de incredere si abuz in serviciu.

Adevarul Live, ora 15.00. Republica Moldova, mai aproape de Est sau de Vest, cu Razvan Voncu

Republica Moldova balanseaza mai mult ca oricand intre Est si Vest. Cum va inclina balanta in viitorul apropiat? La aceasta intrebare vom cauta raspunsuri in cadrul emisiunii de astazi cu criticul si publicistul Razvan Voncu.

Initiativa pentru modificarea Constitutiei, in Republica Moldova. Actul normativ i-ar permite lui Dodon sa dizolve Parlamentul. Liderul moldovean a abordat subiectul intr-o intalnire cu presedintele Comisiei de la Venetia

Presedintele Republicii Moldova, prorusul Igor Dodon, l-a primit, joi, pe presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio. in cadrul intrevederii, liderul de la Chitinau a insistat asupra acordarii de imputerniciri suplimentare sefului statului in ceea ce priveste dizolvarea Parlamentului.

Republica Moldova si-a exclus ambasadorul din Rusia. Motivele sunt neclare

Guvernul Republicii Moldova a cerut miercuri ca actualul ambasador in Rusia, Dumitru Braghis, sa fie respins. Aceasta decizie privind retragerea ambasadorului a fost luata de Guvern, dar nu inainte de.

Autoritatile de la Kremlin s-au declarat surprinse, dupa ce Republica Moldova a decis retragerea actualului ambasador in Rusia

Administratia Republicii Moldova a decis, miercuri, retragerea ambasadorului moldovean in Rusia, Dumitru Braghis. Decizia a starnit surprinderea diplomatiei ruse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )