Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Pompierilor: Sunt eroi ai zilelor noastre (FOTO)

B1 B1,
Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Pompierilor: Sunt eroi ai zilelor noastre (FOTO)

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor. Acesta a amintit in postarea sa faptul ca ziua de 13 septembrie este o sarbatoare a. continuă pe B1

Alin Oprea, mesaj-manifest dupa ce a fost facut betiv: O sa va spun tot adevarul

Acuzat ca bautura i-ar fi distrus, de fapt, casnicia, Alin Oprea a luat pozitie. Fostul partener al Larisei a intrat in ofensiva si sustine ca din vina femeii, care devenise mult prea agitata si irascibila, ar fi inceput sa bea. Mai mult, o apropiata a familiei spune ca Talismanul ar fi avut nevoie de pastile .

Alin Oprea, mesaj emotionant pentru fiica lui care il reneaga. Ce rugaminte are pentru Melissa

Alin Oprea se afla in pozitia ingrata de a fi in razboi cu pruncii lui, din cauza sotiei, sustine el. Solistul a marturisit ca a fost un tata perfect si ca fata lui, Melissa, care acum il reneaga, era Universul lui. Alin Oprea, mesaj pentru fiica lui dupa reactia emotionanta a acesteia din cadrul XNS .

Alin Oprea, mesaj emotionant pentru fiica lui care il reneaga. Ce rugaminte are pentru Melissa

Alin Oprea, in varsta de 45 de ani, solistul trupei Talisman, spera sa aiba parte de un divort simplu, pe cale amiabila, dar iata ca scandalul a luat amploare. Alin Oprea, mesaj emotionant pentru fiica lui care il reneaga insa de partea sotiei parasite sunt cei doi copii, pe nume Melissa si Adrian, care in .

Gabriel Oprea: 11 septembrie 2001 a fost momentul care a aratat ca valorile democratice, drepturile, libertatile si principiile lumii trebuie aparate cu totul altfel decat au fost aparate pana atunci

Fostul vicepremierGabriel Oprea, presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia implinirii a 19 ani de la atacurile teroriste din Statele Unite al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )