Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul premier portughez Jose Socrates a fost plasat in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Fostul premier portughez Jose Socrates a fost plasat in arest preventiv

Dupa ce a fost retinut vineri pe aeroportul din Lisabona, fostul prim-ministru portughez Jose Socrates a fost plasat luni seara in arest preventiv, a anuntat avocatul sau, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Fostul premier portughez Jose Socrates, arestat pentru frauda fiscala

Fostul premier portughez Jose Socrates a fost arestat, fiind acuzat de frauda fiscala. Politicianul ar face parte dintr-un grup care se ocupa cu operatiuni bancare si transferuri de bani ilegale. Alte.

Fostul premier portughez Jose Socrates, supus unui interogatoriu maraton

Fostul premier portughez Jose Socrates este supus unui interogatoriu maraton timp de mai multe ore duminica si va continua si luni. Jose Socrates este suspectat de frauda fiscala iar interogatoriul este condus de un judecator de instructie de la Tribunalul central din Lisabona.

Interogatoriu-maraton pentru fostul premier portughez Jose Socrates, arestat pentru frauda fiscala

Fostul premier portughez Jose Socrates, suspectat de frauda fiscala, este supus unui interogatoriu maraton, care a durat mai multe ore duminica si va continua luni, fiind condus de un judecator de instructie de la Tribunalul central din Lisabona, a anuntat avocatul sau Joao Araujo, anunta Mediafax. Starea sa de spirit este foarte buna, este increzator, a asigurat Araujo la iesirea din tribunal, in fata jurnalistilor, dupa care a adaugat ca clientul sau va raspunde, evident intrebarilor judecatorului Carlos Alexandre.

Fostul prim-ministru portughez Jose Socrates, arestat pentru spalare de bani si coruptie

Fostul prim-ministru portughez Jose Socrates a fost arestat vineri in cadrul unei anchete pentru frauda fiscala, spalare de bani si coruptie, a anuntat Parchetul General din capitala Portugaliei, informeaza Agence France Presse AFP).

Fostul premier portughez, arestat preventiv

Fostul premier al Portugaliei, Jose Socrates, a fost arestat preventiv, dupa un interogatoriu maraton, a anuntat avocatul sau Joao Araujo.

Portugalia: Fostul premier Jose Socrates, supus unui interogatoriu maraton

Fostul premier portughez Jose Socrates, suspectat de frauda fiscala, este supus unui interogatoriu maraton, care a durat mai multe ore duminica si va continua luni, fiind condus de un judecator de instructie de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )