Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul primar al municipiului Rosiori de Vede, trimis in judecata pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul primar al municipiului Rosiori de Vede, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul primar al municipiului Rosiori de Vede, Cristian Duica, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese in forma continuata, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Duica, fostul primar al municipiului Rosiorii de Vede, trimis in judecata pentru conflict de interese

Cristian Duica, fostul edil al municipiului Rosiorii de Vede a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Dosarul a fost trimis spre solutionare la Judecatoria Rosiorii de Vede.

Cristian Duica, fostul primar din Rosiorii de Vede, trimis in judecata penru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au dispus trimiterea in judecata a fostului primar Cristian Duica sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese in forma continuata. Dosarul a fost inaintat la Judecatoria Rosiori de Vede.

Fostul sef al Politiei Sinaia a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit doua limuzine pentru protejarea unui patron

Fostul sef al Politiei Statiunii Sinaia a fost trimis in judecata alaturi de un alt ofiter de politie din subordinea sa si de un om de afaceri, pentru infractiuni de coruptie. Marin Tudorica este acuzat ca i-a promis omului de afaceri ca intervine, in caz de nevoie, iar drept rasplata, a primit un autoturism de lux in proprietate, iar o alta limuzina i-a fost data, gratuit, in folosinta.

Fost premier olandez: Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis in judecata pentru crime de razboi

Fostul premier olandez Dries Van Agt a declarat ca prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu este un criminal de razboi si ar trebui trimis in judecata pentru asta in timpul vizitei pe care acesta o.

Medic psihiatru trimis in judecata pentru ca ar fi emis 115 retete false

Un medic psihiatru de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta a fost trimis in judecata pentru fals intelectual, complicitate la inselaciune, abuz in serviciu si complicitate la uz de fals dupa ce ar fi emis 115 retete pe numele unor persoane care fie au un alt medic curant, fie nu sufera de boli psihice sau chiar erau decedate la data inscrisa pe reteta.

Medic ORL de la Spitalul Militar Dr. Carol Davila, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul medic primar O. Adrian Gabriel Ilie, de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea trei infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul sef al Politiei Sinaia, trimis in judecata pentru trafic de inluenta

Fostul sef al Politiei Statiunii Sinaia, Marin Tudorica, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie din Ploiesti, finnd acuzat de trafic de influenta, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, si fals in declaratii, potrivit unui comunicat al DNA.

Un cunoscut blogger, trimis in judecata pentru amenintari la adresa unor judecatori

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Paul Adrian Ballea pentru savarsirea infractiunilor de instigare publica si ultraj judiciar, dupa ce aceasta a publicat pe mai multe bloguri te.

Medic psihiatru de la Spitalul Judetean Constanta, trimis in judecata pentru fals intelectual

Diana Lilia Bandrabur, medic psihiatru in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost trimisa in judecata, sub control judiciar, pentru fals intelectual, complicitate la inselaciune, abuz in serviciu si complicitate la uz de fals, toate in forma continuata, informeaza un comunicat al Parchetului General.

Ovidiu Hada a fost eliberat conditionat. Fostul primar al Hunedoarei din 2008 - 2012 a petrecut trei ani in detentie

Tribunalul Alba a solutionat dosarul in care Ovidiu Hada, fost primar al Hunedoarei intre anii 2008 si 2012, a solicitat eliberarea conditionata dupa cei trei ani petrecuti in detentie, in urma pedepsei primite intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )