Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO+VIDEO. Unde se va muta Barack Obama, dupa ce va pleca de la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Unde se va muta Barack Obama, dupa ce va pleca de la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a inceput sa isi planifice viata dupa ce isi va termina mandatul la Casa Alba. Actualul sef de stat din America a semnat un contract de inchiriere a unei locuinte de 8. 200 metri patrati in Kalorama, un cartier rezidential din Washington D. , informeaza Forbes, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Imagini amuzante cu Barack Obama si Hillary Clinton: Cei doi sunt subiect de glume dupa imbratisarea din timpul Conventiei Democrate (VIDEO)

Barack Obama si Hillary Clinton au ajuns tinta glumelor pe internet, anunta B1TV. Cei doi au oferit imaginile anului atunci cand s-au imbratisat la conventia democrata din urma cu 2 zile. Momentul a .

Donald Trump reactioneaza dupa ce Barack Obama a afirmat ca nu este calificat sa fie presedinte: Hillary Clinton a dovedit ca nu este calificata pentru orice functie guvernamentala

Presedintele american Barack Obama a afirmat marti ca Donald Trump, candidatul republican in cursa electorala pentru Casa Alba, nu este calificat pentru functia de sef al statului. Replica lui Tr.

Barack Obama a autorizat lovituri aeriene in Libia, la recomandarea secretarului Apararii

Casa Alba a anuntat luni ca presedintele american Barack Obama a autorizat efectuarea de lovituri aeriene contra militantilor Stat Islamic din Libia, dupa o recomandare facute de secretarul american al Apararii, Ash Carter, transmite Reuters.

Barack Obama: Trump, teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al SUA

Barack Obama l-a criticat virulent marti pe candidatul republican la presedintia SUA, afirmand ca Donald Trump este teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al tarii, pe fondul polemicii starnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis in lupta, relateaza Reuters, AFP si DPA, citate de Agerpres.

Cum arata modelele Playboy, pozate si la 60 de ani dupa ce au aratat totul in paginile celebrei reviste pentru barbati FOTO VIDEO

Revista Playboy a lansat cariera a zeci de tinere anonime, iar dupa 45 sau chiar 60 de ani de la debutul in paginile publicatiei dedicate sexului puternic, o parte din acestea au acceptat sa pozeze din nou in ipostaze provocatoare, chiar daca la varsta de 82 sau 65 de ani.

FOTO VIDEO Preotii ortodocsi de la Catedrala Mitropolitana din Cluj au rostit rugaciuni in memoria Reginei Ana

Dupa ce dimineata, preotii greco-catolici au tinut o slujba in memoria Reginei Ana, seara, de la ora 19. 00, s-au rostit rugaciuni in Catedrala Ortodoxa din Cluj.

The Revenant are un puternic impact emotional! Un barbat a ucis un urs similar cu cel din film, din teama de a nu pati la fel (FOTO, VIDEO)

Scena feroce din filmul The Revenant, in care personajul principal Leonardo DiCaprio este la un pas de moarte, dupa o lupta cu un urs, l-a intrigat atat de tare pe un barbat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )