Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

România Liberă România Liberă,
FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, Festivalul Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor. continuă pe România Liberă

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Bucuresti

Vineri, a inceput prima editie a Festivalului Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Ionut Budisteanu lanseaza un robot Pick and place la Festivalul Ambasadelor

Ionut Budisteanu lanseaza primul sau proiect antreprenorial la Festivalul Ambasadelor. VisionBot, este un robot semi-industrial de tipul pick and place care poate ajuta, in viitor, ingineri electronisti,.

Peste 4.000 de britanici au facut din Romania casa lor

Peste patru mii de britanici au facut din Romania casa lor. Au renuntat la confortul propriei tari, una dintre cele mai bogate din Europa, si au ales in schimb sa traiasca la noi. Multi lucreaza in.

FOTO: Un elvetian a incercat sa plece cu o comoara mica din Romania. Cum a fost prins pe aeroport

Un elvetian a fost prins, pe Aeroportul Henri Coanda, cu 347 de monede fara documente legale, care ar putea face parte din Patrimoniul Cultural National, in bagajul de mana, potrivit Politiei de Frontiera.

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia apasat. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat joi, la Bucuresti

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat oficial, joi, avand rolul de a organiza exercitii militare. Comandamentul este si un centru de tranzit pentru militari catre o eventuala zona de conflict.

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania: Sirienii cauta democratie. Oamenii astia trebuie tratati altfel, ei fug de un razboi (VIDEO)

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania, Goran Lazkin, a salutat pozitia premierului Victor Ponta referitoare la criza imigrantilor, care a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )