Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1. 000 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Allure of the Seas, cel mai mare si inovator vas de croaziera din lume, ajunge din 2015 in Europa!

Bucurie mare pentru cei pasionati de croaziere de lux! Allure of the Seas, cel mai mare si mai inovator vas de croaziera din lume, va ajunge in primavara anului viitor in Europa, oferind turistilor vacante de neuitat pe Marea Mediterana!.

Apple este cel mai mare producator de PC-uri, daca includem tabletele

Cu toate ca Apple nu se mai bucura de aceeasi crestere a ratei de adoptie ca pe vremuri, in continuare se poate lauda cu primul loc intr-un clasament, ca producator de PC-uri. Canalys este una dintre companiile de statistica care se incapataneaza sa includa in aceeasi oala cu PC-urile si tabletele de orice fel. Aceasta concluzie a fost trasa in urma cu mai bine de un an, moment in care s-au inregistrat tot mai multe dovezi ca o mare parte [].

Cel mai mare spital din Judetul Botosani in colaps financiar. Nu sunt bani nici macar pentru medicamente sau utilitati

Pentru Spitalul Judetean Mavromati se anunta vremuri din ce in ce mai grele din punct de vedere financiar. in acest an sefii spitalului se plang ca au primit mai putini bani de la Casa Judeteana de Asigurari. Pe langa faptul ca au datorii de peste 7 milioane de lei la furnizori, conducerea de la Mavromati a anuntat ca in acest an nici pentru salarii nu are bani pana la sfarsitul anului.

PDL se pregateste de cel mai mare miting de cand USL a preluat puterea in Romania

Presedintele PDL Dambovita, Iulian Vladu, a anuntat, miercuri, ca democrat-liberalii se pregatesc de un protest mare, care va avea loc sambata, la Bucuresti. Deputatul Vladu a spus ca la aceasta actiune se asteapta sa participe 15. 000 de oameni.

Rand Refinery, cel mai mare producator de aur din lume, intra pe piata romaneasca

Rand Refinery, principalul furnizor de aur din lume, va intra saptamana viitoare pe piata romaneasca.

Cel mai mare proiect din judetul Vaslui: peste 100 de milioane de euro vor fi investiti in sistemul de apa-canal

Odata ce vremea va permite, autoritatile judetene din Vaslui, impreuna cu cei din conducerea Aquavas Vaslui, vor ca lucrarile de reabilitare a sistemului apa-canal si al statiilor de epurare din cele 4 orase ale judetului.

[P] De vorba cu un investitor: Teama este cel mai mare dusman

Spiritul antreprenorial si dorinta de succes sunt factorii care i-au cristalizat interesul pentru investitiile bursiere. Va prezentam povestea lui Tudor Dimofte, care a facut din investitiile la bursa o pasiune si o importanta sursa de venituri. Chiar daca uneori a avut castiguri peste asteptari, nu s-a lacomit, a fost precaut si astfel povestea sa este astazi una de succes.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )