Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Incepand de joi, Bucurestiul devine Capitala termala a Europei. Asta pentru ca isi deschide portile cel mai mare resort de relaxare, cu o suprafata de 30. 000 de metri patrati si o capacitate de 4. 000 de persoane simultan. continuă pe Adevărul

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Grupul american Boeing Co. si-a mentinut anul trecut pozitia de cel mai mare producator de avioane din lume, depasind Airbus Group NV pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a accelerat productia modelului de varf 787 Dreamliner, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

La 73 de ani, Harrison Ford este considerat cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei, de catre siteul Box Office Mojo.

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

VIDEO Cum arata cel mai frumos gol al anului 2015

Trofeul Puskas acordat marcatorului celui mai frumos gol din lume a fost obtinut in 2015 de un brazilian pe nume Wendall Lira. Vedeti mai jos golul marcat de acesta in campionatul Braziliei pentru Goianesia.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )