Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

România Liberă România Liberă,
FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile. continuă pe România Liberă

FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Incepand de joi, Bucurestiul devine Capitala termala a Europei. Asta pentru ca isi deschide portile cel mai mare resort de relaxare, cu o suprafata de 30. 000 de metri patrati si o capacitate de 4. 000 de persoane simultan.

FOTOGALERIE Bucurestiul devine capitala termala a Europei. Pe 14 ianuarie se deschide Therme Bucuresti

Joi, 14 ianuarie, se deschide Therme Bucuresti, un proiect unic, dezvoltat in premiera pentru Romania si care plaseaza Bucurestiul pe harta capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale: Roma, Viena, Budapesta. Therme Bucuresti se deschide pentru publicul larg, oferind bucurestenilor, dar si locuitorilor din orasele invecinate si turistilor, o alternativa de relaxare si distractie complet noua pentru Romania.

Se deschide centrul de wellness Therme Bucuresti. Cum arata investitia de 50 mil. euro a austriecilor si cati vizitatori sunt asteptati in 2015

Therme Bucuresti , centrul de wellness, relaxare si distractie, bazat pe ape termale, in care austriecii de la A-Heat Group au investit 50 de milioane de euro, se deschide in data de 14 ianuarie. Investitorii se asteapta ca in 2015 un milion de.

Se deschide centrul de wellness Therme Bucuresti. Cum arata investitia de 50 mil. euro a austriecilor si cati vizitatori sunt asteptati in 2016

Therme Bucuresti , centrul de wellness, relaxare si distractie, bazat pe ape termale, in care austriecii de la A-Heat Group au investit 50 de milioane de euro, se deschide in data de 14 ianuarie. Investitorii se asteapta ca in 2016 un milion de.

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

Cel mai sexy doctor dezvaluie de ce alearga femeile dupa medici: Nu conteaza doar fizicul placut si salariul mare

Detinator al titlului Cel mai sexy doctor in viata, acordat de revista americana People, doctor Mike sustine ca femeile nu sunt atrase doar de fizicul atragator al tamaduitorilor in halate albe.

Cine e cel mai varstnic concurent la Raliul Dakar. Concureaza de la inceputul anilor 80

Japonezul Yoshimasa Sugawara, la 74 de ani, este cel mai varstnic concurent de la cea de-a 38-a editie a celei mai cunoscute curse automobilistice de anduranta, la a 33-a sa participare consecutiva la Raliul.

Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

La 73 de ani, Harrison Ford este considerat cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei, de catre siteul Box Office Mojo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )