Libnet.ro
UNICEF

20:45

Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

Antena3 Antena3,
Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

La 73 de ani, Harrison Ford este considerat cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei, de catre siteul Box Office Mojo. continuă pe Antena3

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Judecata dosarului cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei se amana

Judecata dosarului cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei se amana. Magistratii Tribunalului Prahova au descoperit mai multe nereguli in rechizitoriul procurorilor si au retrimis dosarul Lukoil Parchetului.

Bursele din Europa si Asia, neinfluentate de cel mai recent declin din China

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, investitorii considerand ca reactiile anterioare la evolutiile din China au fost exagerate.

Politia Romana a montat un nou sistem de radare pe cel mai aglomerat drum din tara. Noile camere nu pot fi pacalite

Politia Romana a montat un nou sistem de camere radar pe DN1 prin care se vor putea urmari si calcula viteza de deplasare pe intregul sector de drum acoperit de acestea. - See more at: .

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )