Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO O fotografie din Romania, aleasa pentru a marca a 125-a aniversare a revistei National Geographic

Adevărul Adevărul,
FOTO O fotografie din Romania, aleasa pentru a marca a 125-a aniversare a revistei National Geographic

Un set de fotografii spectaculoase care nu au fost niciodata prezentate publicului larg, printre care si o fotografie din Romania, au fost descoperite in arhivele revistei National Geographic si au fost publicate in premiera, pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a acestei publicatii. continuă pe Adevărul

Frumuseti redescoperite. O fotografie din Romania, gasita in arhivele National Geographic, prezentata la celebrarea a 125 de ani de la infiintarea revistei

Mai multe fotografii spectaculoase, printre care si o fotografie din Romania, care nu au fost niciodata prezentate publicului larg, au fost descoperite in arhivele revistei National Geographic si au fost prezentate.

O fotografie spectaculoasa din Hunedoara a fost aleasa pentru a marca 125 de ani de National Geographic

Un set de fotografii spectaculoase, printre care si o fotografie din Romania, care nu au fost niciodata prezentate publicului larg, au fost descoperite in arhivele revistei National Geographic si au fost publicate in premiera, pentru a marca cea de-a.

FOTO O fotografie cu Hunedoara in anul 1975 marcheaza 125 de existenta a revistei National Geographic

Un set de fotografii spectaculoase care nu au fost niciodata prezentate publicului larg, printre care si o fotografie din Romania, au fost descoperite in arhivele revistei National Geographic si au fost publicate in premiera, pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a acestei publicatii.

FOTO Alina din trupa LalaBand isi lanseaza primul clip din cariera solo.

Alina Eremia din trupa Lalaband isi lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul Tu esti vara mea, o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare. Imi place foarte mult cum a iesit videoclipul, a spus Alina. Clipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil .

Evenimentul Zilei implineste 21 de ani de cand s-a lansat pe piata ziarelor din Romania (VIDEO)

Eveniment special astazi pentru unul dintre cele mai citite cotidiane din Romania. Este vorba despre Evenimentul Zilei care implineste 21 de ani de cand s a lansat pe piata ziarelor din Romania. Pe 22 iunie 1992.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Preturile alimentelor din Romania, la doua treimi din media UE. Nivelul de trai este la jumatate

Preturile la alimente din Romania reprezinta doua treimi din media la nivelul UE, apropiindu-se chiar de medie la branza, lapte si oua, in timp ce nivelul de trai este la jumatate fata de Europa.

IMM-urile din Romania, grav afectate de recesiune. Exista solutii viabile?

Analiza situatiei de ansamblu a firmelor din Romania, la cinci ani dupa integrarea in Uniunea Europeana si sub impactul crizei mondiale, dezvaluie o serie de inabilitati si vulnerabilitati ale intreprinderilor mici si mijlocii IMM), care apar.

Eventim.ro, Vodafone.ro si eMag.ro, printre cele mai bine indexate magazine online din Romania [INFOGRAFIC]

In top 10 al celor mai bine indexate magazine online din Romania se claseaza website-urile unor companii de achizitionare de bilete: Eventim. ro si MyTicket. ro, paginile unor operatori telecom precum Vodafone. ro si Romtelecom. ro, retaileri online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )