Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Incendiu in gara din Craiova: Doua vagoane de tren au luat foc

România Liberă România Liberă,
FOTO. Incendiu in gara din Craiova: Doua vagoane de tren au luat foc

Doua vagoane de tren au luat foc in Gara Craiova. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge incendiul. Nu sunt victime. Reprezentantii ISU au declarat presei locale ca cele doua vagoane de tren sunt garate pe liniile destinate garniturilor aflate in revizie tehnica, nu in apropiere de garnituri destinate calatorilor. continuă pe România Liberă

Incendiu in gara din Craiova, unde doua vagoane de tren goale au luat foc; pompierii intervin cu trei autospeciale

Doua vagoane de tren au luat foc, sambata seara, in gara din Craiova, pompierii intervenind, la ora transmiterii acestei stiri, cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului, informeaza News. ro. Garniturile, care nu aveau calatori inauntru, erau stationate in gara.

Incendiu in Gara Craiova! Doua vagoane de tren au luat foc (FOTO)

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale sa stinga un incendiu in Gara Craiova, unde doua vagoane de tren au luat foc. in respectivele vagoane nu se aflau calatori, conform.

Incendiu in Gara Craiova. Doua vagoane au luat foc

Doua vagoane de tren in care nu se aflau calatori au luat foc, sambata seara, in Gara Craiova, pompierii intrevenind cu trei autospeciale sa stinga incendiul, conform Mediafax. Conform sursei.

Programul de vaccinare a copiilor intra in normal din a doua parte a lunii octombrie

Programul de vaccinare a copiilor, conform schemei nationale de imunizare intra in normal din a doua parte a lunii octombrie, informeaza Ministerul Sanatatii prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )