Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO INCREDIBILE: Cum a traversat Nik Wallenda Marele Canion din SUA pe SARMA.

România Liberă România Liberă,
FOTO INCREDIBILE: Cum a traversat Nik Wallenda Marele Canion din SUA pe SARMA.

Nik Wallenda, acrobatul supranumit regele mersului pe sarma la mare inaltime, a traversat, duminica, Marele Canion din SUA fara echipament de protectie si a stabilit un nou record, conform Mediafax. Nik Wallenda a intrat astfel in istorie ca primul om care a traversat Marele Canion mergand pe sarma. Wallenda s-a aflat la cea mai mare inaltime pe care a incercat-o pana in prezent, adica la 457 de metri deasupra raului Little Colorado. Discovery Channel a difuzat in direct evenimentul in . continuă pe România Liberă

Americanul Nik Wallenda a devenit primul om care a traversat Marele Canion pe sarma

Acrobatul american Nik Wallenda a devenit duminica primul om care a traversat Marele Canion pe o sarma, au anuntat organizatorii, citati de AFP.

Acrobatul Nik Wallenda, primul om care a traversat Marele Canion pe sarma (VIDEO)

Actrobatul Nik Wallenda, numit si regele mersului pe sarma la mare inaltime, a stabilit, duminica, un nou record dupa ce a traversat Marele Canion din America fara echipament de protectie, anunta.

Cum arata Marele Canion de pe sarma

Nik Wallenda, acrobatul supranumit regele mersului pe sarma la mare inaltime, a traversat, duminica, Marele Canion din SUA, fara echipament de protectie, stabilind un nou record. Evenimentul a fost transmis in direct de Discovery Channel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )