Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO Inimioare cu mesaje pentru Victor Ponta. De Valentines Day, TDL Cluj a strans mesaje de dragoste de la clujeni pentru Guvern

Adevărul Adevărul,
FOTO Inimioare cu mesaje pentru Victor Ponta. De Valentines Day, TDL Cluj a strans mesaje de dragoste de la clujeni pentru Guvern

Mai multe persoane din organizatia de tineret a PDL Cluj a organizat vineri, 14 februarie, de Sf. Valentin, o actiune numita Din dragoste pentru Guvernul Ponta. A inceput la ora 12. 00 pe Bulevardul Eroilor din Cluj, in fata sediului PDL, si a durat doua ore. TDL a pus doua panouri pe care au asezat poze cu premierul Victor Ponta cu un nas lung si au invitat trecatorii sa-i lase un mesaj. continuă pe Adevărul

Lipsit de inspiratie? Te scoatem din incurcatura! 15 mesaje perfecte pentru Valentines Day

Valentines Day este ocazia ideala pentru a surprinde persoana iubita. O cutie de praline ii va desfata papilele gustative, un buchet de flori o va face atat de fericita incat surasul ei iti va sageta inima cum lui Cupidon nici nu i-a trecut prin cap s-o faca, dar ce completeaza perfect toate aceste lucruri materiale? O declaratie de dragoste desavarsita, desigur.

Oficiali din Malaezia, impotriva Valentines Day. Sarbatoarea ar fi de vina pentru alcoolism, avorturi, abandonul copiilor

Autoritatile musulmane din Malaezia au criticat multe cupluri din tara care au sarbatorit Ziua indragostitilor casatorindu-se simultan, invinuind Valentines Day pentru orice o serie intreaga de probleme, de la alcoolism pana la avort. Oficialii au declarat cu vehementa ca Valentine`s Day este o capcana si o amenintare pentru valorile islamului deoarece ar incuraja comportamentul imoral.

intre Valentines Day si cresterea economica exista probabil o relatie inversa

Una din ideile amuzante peste care dau zilele acestea este ca sarbatori precum Valentines Day sunt bune pentru economie, deoarece ele stimuleaza apetitul oamenilor pentru consum, cresc vanzarile si, nu-i asa?, adauga in final ceva la PIB. Ei bine, nu-i asa. Contrar opiniei populare, momente de intensa euforie consumerista precum Craciunul, Pastele sau Ziua indragostitilor nu contribuie cu nimic la cresterea economica.

VIDEO Valentines Day: Briose cu dragoste!

Pentru ca se apropie o zi speciala, Valentines Day sau Ziua indragostitilor, ne-am gandit sa va dezvaluim o reteta extraordinar de dulce si rafinata. Cu siguranta si cel mai mofturos partener va fi impresionat.

Romantism la Amsterdam: cadouri la inaltime de Valentines Day

In mijlocul febrei cumparaturilor pentru Valentines Day, KLM vine cu o propunere pentru calatorii indragostiti: bilete de avion spre Amsterdam la preturi aduse de Cupidon pe aripile amorului.

VIDEO Pro si contra. Ce crede barbatul roman despre Valentines Day

Spre nefericirea multor barbati exista o zi in care pretentiile femeilor capata proportii: fatidica zi de 14 februarie baga spaima in reprezentantii sexului puternic din lumea intreaga. Daca in restul anului, domnii isi permit sa mai uite aniversarea, declaratia si trandafirul, Valentines Day este ziua in care, daca ai omis sa-ti declari iubirea in daruri, doamna se va simti neglijata si se va uita cu jind la semenele rasfatate de iubiti.

VIDEO Pro si contra. Ce crede barbatul roman despre Valentines Day: Suntem barbati, trebuie sa cedam

Spre nefericirea multor barbati exista o zi in care pretentiile femeilor capata proportii: fatidica zi de 14 februarie baga spaima in reprezentantii sexului puternic din lumea intreaga. Daca in restul anului, domnii isi permit sa mai uite aniversarea, declaratia si trandafirul, Valentines Day este ziua in care, daca ai omis sa-ti declari iubirea in daruri, doamna se va simti neglijata si se va uita cu jind la semenele rasfatate de iubiti.

VIDEO Victor Ponta a prezentat Rezultatele economice in anul 2013 si tintele pentru 2014-2015: Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%. / Indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pe

Premierul Victor Ponta a prezentat vineri Rezultatele economice in anul 2013 - tintele pentru 2014-2015. Cel mai important lucru pentru un guvern e performanta economica. Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%, mult peste convingerea noastra a celor care ne gandim ca viata economica e cea mai mare provocare si mult peste media majoritatii tarilor europene, a afirmat primul ministru. Consider ca nu suntem prea ambitiosi sa pastram tendinta de crestere peste 3%, a spus Ponta cu referire la 2014-2015. El a mai afirmat ca Azi indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pentru euro, insa In realitate, e vorba si de convergenta reala, capacitatea economiei de a indeplini conditiile de competitivitate. Daca pastram acest trend pozitiv, Romania isi poate atinge tinta de a fi membru integrat in 2019. Cele mai importante declaratii ale primului ministru, in articol.

Victor Ponta: Guvernul va trimite Presedintiei acordul cu FMI spre aprobare. Basescu mi-a spus sa nu anunt eu ce am decis, anunta el

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a avut o noua discutie cu presedintele Traian Basescu legat de acordul cu Fondul Monetar International si ca Guvernul ii va transmite documentul spre aprobare, seful statului spunandu-i ca se va pronunta el pe aceasta tema. Am vorbit cu presedintele, dar mi-a cerut sa nu mai anunt eu ce am decis, ca va anunta domnia sa . ) L-am asigurat ca nu exista in memorandum nimic despre creditul fiscal pentru ratele la banci, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta ii face cadou lui Mirel Palada 800.000 euro

Premierul Victor Ponta va aloca unor proiecte de care se va ocupa MirelPalada suma de 800. 000 euro, relateazaB1 TV. Fondurile sunt alocate pentru promovarea intereselor Romaniei peste hotare, de care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )