Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha

Adevărul Adevărul,
FOTO Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat in aceasta seara. Informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase. continuă pe Adevărul

Dragnea s-a intors miercuri seara din Qatar. A calatorit la clasa economic (FOTO)

Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways si a ajuns la Bucuresti miercuri seara, informeaza Adevarul. Seful PSD a fost insotit in.

Surse: Liviu Dragnea se intoarce in aceasta seara din Doha

Presedintele PSD LIviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde va ateriza in aceasta seara. Informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Joi dimineata, liderul PSD are programata o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

MESAJE DE PASTE. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis urari de Paste romanilor. Va doresc un Paste linistit!, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

in cateva zile incepe sa lucreze comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009, castigate de Traian Basescu. Liviu Dragnea va conduce comisia

Peste cateva zile ar urma sa demareze procedurile pentru infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009, solicitata de PSD si ALDE, si al carei presedinte va fi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Turcan: Reteta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului, Ce spune liderul PNL despre Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, miercuri, faptul ca social-democratii fug de asumarea unei Legi a salarizarii unitare, un proiect pe care sa devina un sec rasunator al guvernarii Dragnea-Grindeanu.

Turcan: Reteta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului. Ce spune liderul PNL despre Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat miercuri ca social-democratii fug de asumarea unei Legi a salarizarii unitare, un proiect pe care sa devina un sec rasunator al guvernarii Dragnea-Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )