Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Noua Toyota Corolla a fost lansata oficial in Romania. Vezi lista de preturi.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noua Toyota Corolla a fost lansata oficial in Romania. Vezi lista de preturi.

Noua generatie a modelului de clasa compacta, Toyota Corolla, a fost lansata pe piata din Romania in cadrul unui eveniment din Capitala, desfasurat simultan cu alte lansari care au avut loc la nivel national. Cel mai bine vandut model din lume vine cu imbunatatiri notabile dar si cu o serie de oferte speciale pentru Romania. Toyota Romania anunta ca modelul va fi disponibil la un pret de pornire de circa 16. 200 euro, insa datorita unei oferte speciale noua Corolla ar putea fi achizitionata . continuă pe România Liberă

Noua Toyota Corolla a fost lansata in Romania

Toyota Romania lanseaza oficial cea de-a 11 generatie Toyota Corolla. Concomitent, partenerii autorizati Toyota din tara vor prezenta noul model in cadrul unor evenimente de lansare la nivel local.

Toyota a lansat noua generatie Corolla in Romania si spera sa incheie 2013 cu vanzari de circa 2.500 unitati

Toyota a lansat miercuri seara, 18 septembrie, noua generatie a sedanului compact Corolla in Romania, iar oficialii marcii spera sa incheie anul 2013 cu vanzari de circa 2. 500 unitati pentru toata gama Toyota si o cota de piata de 3,7-4%. La acestea se vor mai adauga pana la 100 unitati Lexus, a declarat Oana Dumitrache, Senior Brand Manager Toyota Romania.

Toyota a lansat in Romania noua generatie Corolla

Toyota Romania a lansat cea de-a unsprezecea generatie Corolla, la un pret de pornire de 16. 200 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 1,3 litri 99 CP.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )