Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Adevărul Adevărul,
FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Parcul Monument si Gradina Mare, sau Publica, in care se afla si Casa Memoriala Panait Istrati, au fost si au ramas cele mai frumoase spatii inverzite din Braila, locuri preferate de braileni atunci cand vine vorba despre plimbare. continuă pe Adevărul

FOTO Parcul Cozla, un veac de istorie a orasului Piatra Neamt

Amenajarea de la poalele muntelui cu acelasi nume ramane atractiva pentru vizitatorii care cauta linistea si vor sa scape de arsita verii. Exemplarele din gradina zoologica sunt principala atractie pentru copiii care vin aici cu parintii sau bunicii.

FOTO Parcul Regina Maria, un loc destinat tuturor baimarenilor

Multe lucruri ar putea fi spuse despre Municipiul Baia Mare si la fel de multe locuri ar putea fi vizitate, insa unul din principalele puncte de atractie este fara urma de indoiala Parcul Regina Maria. Locul perfect de liniste, de odihna, de intalnire, parcul are o istorie bogata.

FOTO Parcul Central, oaza de liniste si relaxare. Zona de promenada de pe malul Borcei se intinde pe 8,5 hectare

La capitolul parcuri, calarasenii stau bine. in ultimii ani, municipalitatea a infiintat mai multe locuri de joaca si promenada. Orasul detine in prezent peste 20 de parcuri si parculete, dintre care amintim: parcul Florilor, Navodari, Sf. Gheorghe, Sf. Anastasia.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

FOTO Parcul cu peste 900 de soiuri de trandafiri: unul din simbolurile Timisoarei, refacut cu 1,3 milioane de euro

Parcul Rozelor, unul din simbolurile Timisoarei, si-a schimbat fata in totalitate anul trecut, in urma unei investitii de 1,3 milioane de euro, obtinuti dintr-o finantare europeana.

FOTO Parcul Tineretului din Slobozia, cel mai ecologic parc din oras

Slobozia a primit in urma cu aproximativ trei ani titlul de cel mai verde oras din Baragan. Toate acestea deoarece asezarea urbana dispune de un spatiu verde extrem de bogat. Cel mai vizitat parc din oras este Parcul Tineretului.

FOTO Parcul cu lac, cel mai modern din zona de Vest a tarii

Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Arad este cel din zona Podgoria care a fost modernizat de curand. Parcul Padurice, cum este numit se afla in zona Podgoria la intersectia dintre Corneliu Coposu si Miron Costin langa Catedrala Ortodoxa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )