Libnet.ro
UNICEF

22:16

FOTO Premierul Ciolos a strans gunoaie in Delta Vacaresti, alaturi de ministrul Mediului

Adevărul Adevărul,
FOTO Premierul Ciolos a strans gunoaie in Delta Vacaresti, alaturi de ministrul Mediului

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, alaturi de aproximativ 200 de voluntari ai unui ONG, au strans, joi, gunoaie din zona Parcului Vacaresti, pe care premeierul l-a numit cel mai mare parc natural urban din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

FOTO. Premierul Ciolos, la strans gunoaie in parcul Vacaresti

Alaturi de sute de voluntari, premierul Dacian Ciolos a participat joi la o actiune de ecologizare in Parcul Natural Vacaresti, un eveniment organizat de Ministerul Mediului, in parteneriat cu Lets Do It, Romania! a organizat.

FOTO Premierul Ciolos si ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, au strans gunoaie in Delta Vacaresti

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, alaturi de aproximativ 200 de voluntari ai unui ONG, au strans, joi, gunoaie din zona Parcului Vacaresti, pe care premeierul l-a numit cel mai mare parc natural urban din Uniunea Europeana.

FOTO. Premierul Ciolos explica masurile de simplificare a BIROCRATIEI aprobate de Guvern

Premierul Dacian Ciolos a prezentat pe contul sau de Facebok o serie de explicatii si de fotografii despre deciziile adoptate in sedinta de marti a Executivului.

Premierul Ciolos si ministrul Mediului, voluntari la strans gunoaie in Delta Vacaresti

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, alaturi de aproximativ 200 de voluntari ai unui ONG, au strans, joi, gunoaie din zona Parcului Vacaresti, pe care premeierul l-a numit cel mai mare parc natural urban din Uniunea.

Ipostaza inedita! Dacian Ciolos a trecut la munca de jos. A strans gunoaie in Parcul Natural Vacaresti

Dacian Ciolos a lasat Palatul Victoria si a trecut la munca de jos. Premierul s-a aflat printre voluntarii care au participat la o actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti.

Premierul Ciolos a demis doi prefecti. Deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a demis din functie doi prefecti, unul din Buzau, iar celalalt din Prahova. Deciziile semnate de prim-ministrul Dacian Ciolos au fost publicate, miercuri, in Monitorul Oficial,.

Mugur Isarescu a donat 15.000 de lei pentru Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Ciolos

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a donat 15. 000 de lei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, la fel ca premierul Dacian Ciolos, care a contribuit cu un salariu, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Ciolos, la Mioveni: Avem nevoie sa stimulam achizitia de automobile noi pentru a proteja locurile de munca din Romania

Premierul Dacian Ciolos a vizitat timp de doua ore uzina Dacia de la Mioveni si a discutat cu directorul general Dacia, Yves Caracatzanis, si cu autoritatile locale despre problemele industriei auto, dar si despre mult asteptata autostrada Pitesti-Sibiu.

Premierul Ciolos la uzina Dacia de la Pitesti: Specialistii din cercetare NU vor mai plati impozit pe salarii

Premierul Dacian Ciolos a mers, joi dimineata, intr-o vizita la Uzinele Dacia de la Mioveni. El se va intalni cu nou director general al acestora, Yves Caracatzanis.

Premierul Ciolos, in vizita de urgenta la Uzinele Dacia de la Mioveni

Premierul Dacian Ciolos a mers, joi dimineata, intr-o vizita la Uzinele Dacia de la Mioveni. El se va intalni cu nou director general al acestora, Yves Caracatzanis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )