Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Premiile Billboard 2014: de la holograma lui Michael Jackson la Miley Cyrus in varianta cuminte

Adevărul Adevărul,
FOTO Premiile Billboard 2014: de la holograma lui Michael Jackson la Miley Cyrus in varianta cuminte

Michael Jackson readus la viata sub forma unei holograme, Miley Cyrus intr-o ipostaza socant de decenta, multe premii si artisti de top, acestea sunt coordonatele Premiilor Billboard 2014, desfasurate duminica seara, in Las Vegas. continuă pe Adevărul

Incredibil! Holograma lui Michael Jackson a cantat si a dansat la Billboard Music Awards!

La Billboard Music Awards s-a scris istorie. Michael Jackson a cantat pe scena noua piesa Slave to the Rhythm. A fost, mai exact, o holograma la care s-a muncit pret de jumatate de an. Rezultatul este spectaculos!.

Lista completa a castigatorilor la premiile Billboard 2014

Justin Timberlake, Katy Perry, Jennifer Lopez si Lorde se numara printre artistii premiati la gala Billboard Music Awards 2014, desfasurata duminica seara, in Las Vegas. Ceremonia a fost gazduita de raperul Ludacris, iar favoritul serii a fost Justin Timberlake, care a plecat acasa cu nu mai putin de sapte trofee.

Michael Jackson in holograma arata la fel de bine ca in tinerete [VIDEO]

Daca tot si-a lansat un album nou in urma cu cateva zile, pe scena Billboard Music Awards a venitMichael Jacksonin holograma. Ideea de artisti in format de holograma nu este noua. in urma cu cativa ani, 2Pac a facut o interpretare remarcabila la Coachella. Interpretarea lui Michael Jackson in hologramade seara trecuta, de la Billboard Music Awards, va intra in istorie ca fiind prima de acest gen in cadrul unei decernarii de premii. Cu toate ca intreaga performanta, disponibila mai [].

VIDEO! Michael Jackson la Billboard Music Awards! Cum a fost posibil

La cinci ani de la moarte, Michael Jackson a surprins publicul venit duminica seara la Las Vegas, la Billboard Music Awards, renascand sub forma de holograma si interpretand una dintre piesele de pe albumul.

Faze tari: Umbre ciudate si pahare care cad singure de pe rafturi; Sageata timpului: de ce ne amintim trecutul, dar nu si viitorul?; Un adolescent britanic sustine ca a pozat fantoma lui Michael Jackson

Cel mai periculos obicei alimentar. Mananca zilnic cuie. Lung Yunsheng, un barbat din China are o atractie teribila pentru cuie. Singura diferenta este faptul ca nu le colectioneaza sau le foloseste in tamplarie ci le mananca. Chinezul este. S-a inventat telefonul cu ecran de ultima generatie pentru orbi. S-a lansat primul telefon cu ecran tactil pentru nevazatori. Se numeste OwnFone si costa 60 de lire sterline circa 327 de lei). Telefonul are o tastatura adaptata la.

Micutul Michael Jackson a castigat finala de popularitate Next Star

Dupa 12 editii incarcate de emotie, talent, energie, spectacol, pasiune si multa voie buna, aseara, telespectatorii si-au putut vota favoritii in cadrul finalei de popularitate Next Star. In aplauzele tuturor celor prezenti, campionul divertismentului, Dan Negru, a comunicat decizia telespectatorilor: micutul David primeste trofeul Next Star!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )