Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Sase romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess au ajuns in tara. Ce se intampla acum cu ei

Hotnews Hotnews,
 FOTO Sase romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess au ajuns in tara. Ce se intampla acum cu ei

Sase romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess, pe care au fost depistati peste 600 de pasageri infectati cu noul coronavirus, au ajuns, sambata dimineata, in Bucuresti cu o aeronava speciala trimisa de Ministerul Apararii la Berlin, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi pasageri de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde s-au imbolnavit si doi romani, au murit

Japonezii au anuntat faptul ca doi dintre pasagerii vasului de croaziera Diamond Princess au decedat din cauza noului coronavirus.

15 romani aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara, unde vor intra in carantina

Ministrul Sanatatii Victor Costache a anuntat ca 15 romani, turisti si angajati pe vasul de croaziera Diamond Princess, vor fi adusi in Romania unde vor fi tinuti in carantina, in spatii special amenajate, relateaza HotNews . Nu este insa vorba despre.

Sase romani de pe Diamond Princess, repatriati

Sase cetateni romani, de pe vasul Diamond Princess, au fost repatriati, cu o aeronava speciala a M.

CORONAVIRUS: Au murit doua persoane de pe nava de croaziera Diamond Princess, unde sunt si romani

Noul coronavirus din China continua sa faca victime. Doi pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess, ancorata in portul Yokohama din Japonia au murit din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza.

MAE anunta ca 6 romani aflati pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara. Care sunt procedurile in derulare

Ministerul de Externe anunta ca, joi, o aeronava italiana va asigura transferul catre Uniunea Europeana a unui grup de cetateni europeni care se afla pe vasul Diamond Princess. Pana la acest.

a158;ase romacentni de pe vasul Diamond Princess au fost repatriaapoundi cu o aeronava MApN

A158;ase cetaapoundeni romacentni de pe vasul Diamond Princess au fost repatriaapoundi, astazi dimineaapounda, cu o aeronava speciala a Ministerului Apararii Naapoundionale, care a aterizat la baza aeriana 90 din Bucurea159;ti.

Un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, infectat cu coronavirus Precizarile MAE

UPDATE:Ministerul Afacerilor Externe transmite, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata ca un al doilea cetatean roman de pe nava Diamond Princess este.

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess care au cerut sa revina in tara vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti Testele pentru coronavirus, negative in cazul lor - MAE

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess, care s-a aflat in carantina in Japonia din cauza coronavirusului, vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti, unde vor fi adusi cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Sase romani de pe vasul Diamond Princess au fost repatriati

Sase cetateni romani de pe vasul Diamond Princess au fost repatriati, sambata dimineata, cu o aeronava speciala a Ministerului Apararii Nationale, care a aterizat la baza aeriana 90 din Bucuresti.

MAE confirma ca un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess e infectat cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informatia privind infectarea cu coronavirus al celui de-al doilea roman, pasager pe nava de croaziera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )