Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. O scoala din Cluj a intrat sub patronajul Principesei Margareta

România Liberă România Liberă,
FOTO. O scoala din Cluj a intrat sub patronajul Principesei Margareta

Institutia de invatamant Transylvania College. The Cambridge International School din Cluj, a intrat sub patronajul Principesei Margareta a Romaniei. continuă pe România Liberă

FOTO Scoala din Naeni, judetul Buzau, transformata pentru doua zile in clinica medicala. Zeci de sateni au fost vazuti pentru prima oara de un doctor

Peste 250 de localnici din Naeni au fost consultati gratuit de o echipa formata din 40 medici primari si rezidenti, in cadrul Caravanei cu medici, campanie de voluntariat al carei scop este acordarea de consulturi medicale de specialitate localnicilor cu o situatie financiara deficitara. in zilele de sambata si duminica, scoala din centrul satului s-a transformat in clinica medicala.

Emil Boc, huiduit de 7.000 de oameni in Sala Polivalenta din Cluj

Emil Boc a fost huiduit, sambata seara, de 7. 000 de oameni. Acesta s-a aflat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la finala turnelului de handbal feminin Trofeul Carpati. Mama, a fost ca un trasnet! Cand i-au .

Trei persoane prinse in flagrant intr-o banca din Cluj. Ce incercau sa faca

Sapte persoane au fost retinute de politisti, suspectate ca au prejudiciat mai multe unitati bancare din judetul Cluj, dupa ce au folosit acte false pentru a lua credite. Trei dintre suspecti au fost prinsi in flagrant in sediul unei banci, cand incercau sa obtina un credit de 20. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )