Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells. Cum a fost surprinsa jucatoarea noastra, numarul 4 WTA

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells. Cum a fost surprinsa jucatoarea noastra, numarul 4 WTA

Simona Halep se afla in California, unde se pregateste pentru debutul la Indian Wells, turneu de prestigoiu, pe care romanca l-a castigat in 2015. continuă pe Adevărul

Halep ia decizii importante inainte de Indian Wells! Renunta la un membru al staff-ului si va incepe alt tip de ANTRENAMENT

Jucatoarea de tenis Simona Halep face schimbari chiar inaintea puternicului turneu de categorie Premier Mandatory. Ea a decis sa renunte la colaborarea cu preparatorul fizic alaturi de care a colaborat.

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare din turneul de la Indian Wells. Duel romanesc chiar in primul tur

Simona Halep, numarul 4 mondial, va lua startul in turneul de la Indian Wells, care este programat sa inceapa pe 8 martie.

Halep, o noua concediere: Simona a renuntat la un om din stafful ei inaintea revenirii pe teren la Indian Wells

Simona Halep urmeaza sa joace, din nou, in circuitul WTA, in aceasta saptamana. Ocupanta locului 4 WTA va debuta direct in turul II.

Indian Wells: turneul marilor sperante pentru Simona Halep. Cat de bine va rezista genunchiul, la ce nivel e jocul?

Turneul de la Indian Wells propune un duel romanesc in primul tur si revenirea Simonei Halep in circuit dupa o luna de pauza.

Indian Wells: Sorana Cirstea vs Monica Niculescu in primul tur

Marti noaptea a avut loc tragerea la sorti a tabloului feminin de la Indian Wells competitie din categoria Premier Mandatory), iar in prima runda se vor duela doua jucatoare din Romania: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Tara noastra este sigura de prezenta in turul doi a trei jucatoare: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Monica Niculescu/ Sorana Cirstea.

VIDEO Semne bune pentru Simona Halep: imagini de la antrenament filmate de Darren Cahill

Simona Halep se pregateste intens pentru debutul la Indian Wells. Ea va intra direct in turul al doilea al competitiei.

Clasamentul WTA: Coborari pentru Irina Begu si Monica Niculescu; Simona Halep ramane pe 4

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, cu doar cateva zile inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Au inregistrat coborari Irina Begu si Monica Niculescu. Serena Williams este in continuare lider, sportiva din SUA fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

PREZENTARE Indian Wells, al cincilea turneu de Grand Slam al anului - Splendoare in desertul californian

4 turnee de Grand Slam intr-un sezon - pentru unii suficient, pentru altii prea putin. Indian Wells intrecere de tip Masters) face parte dintr-o categorie speciala: o competitie care cu siguranta merita mai mult, un turneu pe care am putea sa-l numim al cincilea de Grand Slam. Intre 8 si 19 martie, la Indian Wells Tennis Garden, va avea loc unul din cele mai iubite turnee din circuit. In desertul californian ii vom vedea la treaba pe cei mai buni jucatori ai lumii. Romania va avea patru jucatoare direct pe tabloul principal: Halep, Begu, Niculescu si Cirstea. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a turneului de la Indian Wells.

Indian Wells Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Sorana Cirstea/ Halep, Begu si Niculescu, in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In turul doi, Niculescu o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky.

Patricia Maria Tig a fost invinsa de Mariana Duque-Marino si eliminata in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, venita din calificari si locul 99 WTA, a fost invinsa, joi, in primul tur la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells SUA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )