Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Sute de oradeni au participat la Marsul pentru viata

Adevărul Adevărul,
FOTO Sute de oradeni au participat la Marsul pentru viata

Sute de oradeniau participat la Marsul pentru viata 2015. Oradea s-a numarat printre cele peste 60 de orase in care a avut loc acest mars, care a avut ca scopsensibilizarea opinie publice cu privire la cresterea constanta a numarului de avorturi. continuă pe Adevărul

FOTO Sute de persoane au participat la Marsul pentru viata

Sute de aradeni au participat, sambata la amiaza, la Marsul pentru viata 2015. Aradul nu este singurul oras in care a avut loc acest mars. El este organizat in perioada 1825 martie in peste 60 de orase din Romania. De asemenea, in premiera, se organizeaza si in Republica Moldova, la Chisinau si Orhei. in Romania si Republica Moldova va avea loc Saptamana pentru viata 2015.

Sute de oameni, in special tineri parinti, au participat la Marsul pentru viata din Capitala

La eveniment a fost prezent si IPS Ciprian, arhipiescopul Buzaului si Vrancei, care a binecuvantat credinciosii inainte de a porni in mars, insa nu li s-a alaturat ulterior.

Marsul pentru Viata. Care este traseul actiunii Bisericii Ortodoxe Romane in municipiul Bacau

Astazi, de la ora 12, cateva sute de oameni s-au adunat pentru actiunea Marsul pentru Viata, sustinuta de Patriarhia Romana. Dealtfel, in perioada 1825 martie, in Romania si Republica Moldova a avut loc Saptamana pentru viata 2015 Fiecare viata este un dar, care culmineaza cu marsul de sambata, care se desfasoara in peste 60 de orase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )